18

дани

преди 4 години

въпреки, че евреите оливат медийното пространство денонощно с диарията на "холокоста", с развитието на Интернета и свободния обмен на инфо за целия нормален свят и всички средно интелигентни хора вече е напълно ясно, че така нарочения "холокост" е просто маркетингова стратегия за тероризиране, рекет, финансово и политическо изнудване над целия свят от едно малко лихварско племе, което се кланя на дявола. А меркел е просто служител на канцеларията на сатаната в тел авив.

17

муспи

преди 4 години

До ко стаа е - Не е имало никакъв холокост, няма и евтини доказателства, освен че евреите са взели 10 милиарда - и много още в суматохата. В българската преса се появи статия, че край Плевен е имало голям лагер, изгорял за съжаление, но милиони наследници на жертвите свидетелстват и си искат правата. Става въпрос България да се разпусне с някой и друг милиард. Нямала пари? - Ами територията бе фашисти!

16

Анонимен

преди 4 години

Ще иска прошка за докарването на бежанците.

15

до Мартин Николов

преди 4 години

Лъжа е, че май.ка ти не се е опитала да те абортира пиейки метилов алкохол. Опитала се е. За жалост не е успяла. Резултатът е налице.

14

Василев

преди 4 години

Холокостът е само за обикновените бедни евреи, богатите не ги лови никой!Така е било, така е сега, и така ще бъде!!!Агент Винс Тейлър!ЦРУ!!!

13

До Анонимен 12

преди 4 години

Пишеш:"Холокостът е най-голямата лъжа на последните 100 години! И това е неопорим факт!!"....Ами отиди и ти в Аушвиц-Биркенау (Бжежинка). Можеш и да разгледаш Дахау, Равенсбрюк и още! Пътьом ще си напазаруваш в някой техен мол. В Германията ще хапнеш вурстчета с бира! Немците много умеят да правят разни работи от месо! И от кръв - каква кървавица правят само!В Австрия попадаш под ударите на закона Wiederbetaetigungsgezatz , може да ти лепнат до 10 години. Същият закон има и в ФРГ.

12

ко стаа е

преди 4 години

Нали само в Аушвиц бяха изтребени над 6,000,000 евреи!?Сега се оказва, че са под милион!И не стига това,ами на всичкото отгоре след войната в Европа евреите са повече от преди това!?Уфф,и аз вече не знам кво да мислъ!?

11

Анонимен

преди 4 години

Нали 3 милиона от общо 6'те милиона жертви на холокоста бяха убити в Аушвиц? Сега приемат че само 1 милион са били убити в Аушвиц. Но общият брой на жетвите е пак 6 милиона. Нещо математиката ми се обърка съвсем! Холокостът е най-голямата лъжа на последните 100 години! И това е неопорим факт!!

10

Паскал

преди 4 години

88

9

Анонимен

преди 4 години

Защо сега се активираха срещу нацизма.Минаха толкова години .Тези неща са толкова банални че няма накъде.Германия окончателно се превръща в територия без идеали и историческа гордост .Тези хора се срамуват от себе си и историята си ЕС ще водят .

8

Тая мърла

преди 4 години

Решила да посети Аушвиц?Що не помисли колко хиляди са го посетили без да искат.

7

Василев

преди 4 години

Все си мисля , че родината на манифактурата,промишлеността и тежката индустрия е Германия, а не Великобритания!!!Агент Стан Марковиц!ЦРУ!!!

6

Посетител

преди 4 години

Чак сега?

5

Анонимен

преди 4 години

Само да не я съдят след време Меркел за опит за умишлено унищожаване на германската нация.

4

Василев

преди 4 години

Комунизмът,марксизмът,холокоста са еврейски заговор и конспирация, така че с по-малко средства хората да бъдат контролирани и управлявани, от едната страна е едрия финансов капитал , а от другата страна е пролетарията и селяните прости, които много лесно могат , да бъдат манипулирани, стресирани и държани неграмотни, и двете групи имат общ интарес, където има селяни прости има глад и мизерия,стачки и инфлации, а банкерите това искат!!!Добър вечер селяни прости!Агент Кийд Морисън!ЦРУ!!!

3

Ха-ха

преди 4 години

След всичко,което причини на Германия,самата Меркел е за утилизиране...

2

Обичам Израел

преди 4 години

Добре е да и бъде упоменато на Меркель че само да пипнат евреите и ще се изсипят няколко килотона над немската ко-чи-на.

1

Мартин Николов

преди 4 години

ХОЛОКОСТА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ! ХИТЛЕР БЕШЕ ПРАВ! 14/88