42

Анонимен

преди 4 години

Отровите които се използват за складове не се купуват свободно от агроаптеките.Как са докопали подобна отрова полицията не казва.

41

Вълнаро

преди 4 години

Има такива препарати, разлагат се под действието на влагата и отделят токсични газове, които обикновено действат кумулативно. Предполагам, че са сложили гранули Актепик или подобен препарат, напълно е възможно. Но те по принцип са първа категория и не би трябвало да са на свободна продажба.

40

Анонимен

преди 4 години

До Леле мале

39

С две думи...

преди 4 години

... следствието се проточи твърде дълго . На ченгетата взе да им омръзва и затова бързат да претупат случая . Ако номера с отровата за гризачи не мине , ще последва солидната и убедителна теория за намеса на извънземни сили в убийството .

38

шматка

преди 4 години

Може и да има такива силни отрови ама нали първите изследвания категорично отхвърлиха отравянеЦоца ко прайш уе

37

Язе

преди 4 години

Не знам отрова за гризачи, от която ще умре човек...камо ли от самото вдишване. Иначе историята става за някоя от книжките за Аладин...но дотам. Може пък цацата като приключи с аверите с разграбването на държавата да напише един сборник с Приказки от хиляда и една нощ.

36

Анонимен

преди 4 години

бе важното е че на цвета й спасиха махмурлука с хеликоптер, пък що си е заминало детето какво толкова се интересувате. След година-две-пет ще излезе експертиза как всичко е 6 в доболничната и болничната помощ, а детето внезапно е развило емболия (най-удобното извинение за всички изпуснати пациенти), и готово

35

Анонимен

преди 4 години

" Най вероятно"???? Колко време мина от смъртта на детето.Алхимиците не откриха ли какви отрови има в тялото му,че сме още в сферата на вероятностите.Каква е тая отрова,назовете я,която така се изпарявала,макар и зазидана в стената??? Случаят ми звучи,като пожара във влака преди години с жертви.Куп глупави версии изръсиха" дезодорантче в близост до парното..."

34

kirasirrav

преди 4 години

я дайте пак по подробно за отровата, кой е тоя дето я е наблъскал в стената и с какъв акъл? по принцип има такива отрови които се използват за дератизация на складове, кораби и т.н. това място където живее семейството не е ли обикновена къща?, а и те (тези пестициди) не са с толкова продължително действие (обгазяването на помещението не протича месеци и години)

33

Леле мале

преди 4 години

Цялата държава - ***

32

Goko

преди 4 години

Чудят се как да оправдаят лекарската безхаберност!

31

Totenkopf

преди 4 години

А викаха, че наденицата била отровна или безалкохолното, което са пили. Това е подвеждане на разследващите органи. Много добре са знаели, какво се е случило, ама наденицата викали била виновна, трябва да бъдат осъдени всички възрастни в тази история. Те са убийците на детето!

30

Анонимен

преди 4 години

Аз знам целите на медикамента, но освен за бременни в никой друг случай не е ясна причината за повръщането. Поддтискането му видяхме до какво води. Нещо друго да имашд а добавиш, щото явно си някакъв разбирач?

29

Ти нормален ли си?

преди 4 години

До АнонименДеган се бие точно на повръщащи, защото неговата цел е точно това - да спре повръщането. Аман от разбирачи.

28

Анонимен

преди 4 години

Бе то дали е дишало отрова през стената или изпарения от Чернобил, не е ли редно да се разследва за престъпно бездействие лекарския екип? Деган не се бие никога на повръщащи - не знаеш защо повръщат. Може да е корем, може да е отрова (не баш зазидана).

27

MGM

преди 4 години

Дори и Хорейшо ще ви се смее на тази история.

26

северозапад

преди 4 години

Чудя се какво толкова се изследва-всяка отрова се отлага и оставя най многоо следа в косата ! Въпрос на изследване буквално за час ! А тука-пак Нови Искър !?!? А спец военните лаборатории ????????.......................

25

шоп

преди 4 години

абе Айшето искала да ги трепе всичките и да ходи в чужбина, ама нещо се объркало. Не стигнала отровата.

24

?

преди 4 години

А дядото и той ли е ровил в стената и е ял отрова? Смешни сте, това ли измисли Цацата?

23

Деян Куцев

преди 4 години

Как не съм знаел по рано че тва дете се занимава с пробване на отрови да ми каже с кво да пръскам картофа