118

Анонимен

преди 4 години

До Гладни журналистиИма няколко имена които точно това правятдаже сами си манипулират плюсчетатасайтът е продажен и турски затова е така

117

Гладни журналисти

преди 4 години

Същата статия за събитие преди 2 г. и във Вести. Съвпадение, не вярвам Поръчкова история

116

Анонимен

преди 4 години

Ей, страшен мъжага, евала!

115

До 108 Да!

преди 4 години

"Една жена да преспи с 10 мъже трябва да е на дадено място в дадено време;д Нищо повече... Затова мъжа е мъжагата а жената е...Капиш!"А кой я поддържа жената?! Външен вид, дрехи прически, здраве, фигура - това не е ли труд? Или си мислиш, че жените растат по дърветата?! Самият факт, че е жива е достатъчно постижение в тези времена.

114

Анонимен

преди 4 години

Това не е мъж просто...

113

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 127Какво общо има националността тук? Малко ли из*роди изтрепаха жените, че и децата си и в България?Ненормални хора има навсякъде, лошото е че в последно време много се увеличиха... Колко трябва да си зле, че да осакатиш човека, когото твърдиш, че обичаш?Нямам подходяща дума за това ни*щожество!

112

Анонимен

преди 4 години

Русофобска пропаганда в турски сайт - мед им капе на сърцето на турцитеТо какво друго им остава за утеха

111

Анонимен

преди 4 години

В БГ-то още има хора, които се размазват от умиление като чуят за руските диваци. Вдигнете му паметник на иззрода, точно срещу другия иззрод със шмайзера.

110

Анонимен

преди 4 години

Надявам се тези "мъже" да се чувстват по- силни, смислени и готини след това!

109

Анонимен

преди 4 години

Във Франция до преди 20-30 години имаше закон, че ако жената изневери на мъжа си и той я убие получава 3 години затвор. В статията въобще не става дума за това. Онзи типаж отрязал ръцете на жена си, щото ходила в офис и си говорела с колеги. За жалост такива има и в България, които буквално не пускат женитв си сами и до тоалетна. Ревност без причина. Т.е. причината е в самите мъже често, нямат самочувствие. А това, че много жени изневеряват няма общо. Макар че също е факт.

108

G.

преди 4 години

Сама ако знаете какво правят жените, работещи в мъжки колективи...Упорито "работят", а рогачите не подозират с кого си пие любимото кафенце "благоверната". Някои жени са много работоспособни.

107

Анонимен

преди 4 години

При руснаците проблемът е стар, но в последно време се задълбичи, защото все повече не им става. Това опитват да компенсират с изневери военно наемничество и пр.и руското семейство все още се държи само защото така е прието. Просто на неженена жена се гледа, като на неуспяла. Това е отразено и в езика "Выти замуж", нещо като - почнах работа. Но все-повече руски жени избират за съпрузи китайци и кавказци, където инкасират щастливи бракове, дори в състоянието на многоженство.

106

Тексаско клане

преди 4 години

Тоя сега в затвора ако изневерява на съкилийниците с другите мераклии да опънат *** си ще му резнат ръцете .

105

Анонимен

преди 4 години

Кампанията срещу католическите свещеници беше поръчкова и основно наблягаше на това, че свещениците събличали децата и ги целували. Само че никой не уточнява, че става въпрос за кръщение, когато децата влизат в купел и ги обливат с вода и за някакъв друг католически обред, при който попът им дава причастие и ги целува по бузите. Бяха намерили няколко деца, които с 20 години закъснение декларираха, че са се почувствали зле.

104

HELL

преди 4 години

ХАХАХАХАХКРАСИВА ПРОПАГАДНА ЗА ЛОШАТА РУСИЯ!!!!В ЦЕЛИЯ СВЯТ СЕ СЛУЧВАТ ГАДНИ НЕЩАСАЩ - 10 ГОДИНИ СТУДЕНТИТЕ ИМ ПРЕВЪРТАТ И ИСТРЕБАТ МАЛДИБЪЛГАРИЯ Е АНАРХИЯ ВРЪЗКИТЕ СА 20-30 ГОДИНИ РАЗЛИКА ДОРИ В СВЕТОВЕТЕ НА МИСЛЕНЕ И ЗА ТОВА УБИТА ЖЕНА ОТ УПОР ДОРИ С ОГРАНИЧИТЕЛНИ ЗАПОВЕДИ. БЪЛГАРКИТЕ СЕ ЖЕНЯТ И РАЖДАТ ДЕЦА ЗА МАТЕРИАЛНОТО НАСЛЕДСТВО И ПАРИ!!!ТОВА Е БОЛНАТА ИСТИНА НЕ ЛОШАТА РУСИЯ, ЧОВЕЧЕСТВОТО НЕ Е ЧОВЕЧЕСТВО ВЕЧЕ!

103

Анонимен

преди 4 години

Стана края на ноември, а тази година още няма коментари как Голдман Сакс са прогнозирали, че догодина САЩ ще фалира.Отпускате се другари!Не спазвате традициите.

102

Анонимен

преди 4 години

Ама как?! В рая на Путин не се случват такива неща! Това е измислица!!! Такива ужасии има само в "гнилия" запад и в САЩ!Сега сериозно, на всякъде по света има насилници, въпросът е какво правят обществото и държавата за да се справят с проблема. В Русия, явно почти нищо.

101

Анонимен

преди 4 години

Руски ценности

100

Анонимен

преди 4 години

До 113. Какво се учудваш ? Преди време, полковник Гундяев, в едно интервю каза,че руското православие/ модификация от 1917г/ е по близо да исляма, отколкото до католицизма или протестанството.

99

Арсений

преди 4 години

До АнонименСигурен ли си, че не мога да то ОТРЕЖА ушите с брадва?