25

V

преди 4 години

Я дайте как тиквата с големия самолет ходи в Хърватска .А Курц с хората в един салон .ЯВНО В ХЪРВАТСКА ИМА ЖУРНАЛИСТИ ЗА РАЗЛИКА ОТ БЪЛГАРИЯ .Защо това в България за журналистите не е скандал ???

24

Анонимен

преди 4 години

Според статистиката отбелязваме ръст, факте е, че при боко пенсиите не са увеличавани над 10 год.

23

Тръба

преди 4 години

Криза'' звучи лошо! Сега му се казва ''рецесия''. Дори ''рецесий-ка''... лекичко така... Държавен дълг - актуализация на бюджета. Отвличане - арест. Пропаганда - реклама. Рекет - данък. Крадене на пари - усвояване на средства. Индоктринация - образование. Робство - демокрация. Невинен - неВИНОВЕНвиновенвиновен. Разпит - само си приказваме... и т. н...

22

Тинтири Минтири

преди 4 години

Кой точно българин живее все по-добре? Поименно, моля.

21

Анонимен

преди 4 години

е някои пътуват еднопосочно и не се връщат..-------Това са вече предимно патлажаните. Нормалните хора и младежи отиват в ЕС да учат и голяма част от тях се прибират в България и си бачкат за прилични доходи.

20

Стъкмистика

преди 4 години

Явно в тази статистика са включени пътуванията от село до града (включително и с градския транспорт) като туристически.

19

Анонимен

преди 4 години

после народа нямал пари. В заведенията на големите градове не можеш да влезеш без резервация, колите хубави, моловете пълни, автобусите в чужбина по екскурзиите фрашкани.

18

кой е по добре

преди 4 години

Българите останали в България пътуват по целия свят, а българите емигрирали в други държави събират пари цяла година и си точат кредитните карти за да могат да си дойдат лятото до България за 15 дена и да се фръцкат колко са напред с материала. хахаххаха жалка история.

17

Анонимен

преди 4 години

Стига тези блудкави стаии. Дайте анализ на състоянието на водоизточиците във всяка област в БГ,за да видим къде има режим на водата,къде са заплашени,и какво трябва да се направи в бъдеще да няма такива проблеми. Водни бунтове ли ще чакате из цялата страна,за да се реагира?!

16

ивайло с.андонов1973

преди 4 години

BниманиеПИРАМИДАТА ЕЛАНА те чака!

15

ОБРАХА НИ ПАРИТЕ

преди 4 години

ОБРАХА НИ ПАРИТЕ КАКВИ ЕКСКУРЗИИ

14

Анонимен

преди 4 години

Преди като бях студент много пътувах - за каквото ми д..*** иска ! Сега като започнах работа (естествено не по специалността) ме прасна живота по д..пето и осъзнах, че нямам нито време, нито пари за пътуване в градския, камо ли за такова до някой роден град !

13

Анонимен

преди 4 години

Тези 7,9% може да са пътували до съвецкия съюз !...да им дадат медал.

12

Анонимен

преди 4 години

В сравнение с миналата година, през летния сезон на тази година спасителите на плажа отчетоха три пъти повече спасени удавници.А само за миналата година броят на спасените удавници беше... нула!

11

Анонимен

преди 4 години

Не виждам откъде може да имат данните, които публикуват. Според мен всичко е изсмукано от пръстите и нищо вярно няма в тези числа.

10

Анонимен

преди 4 години

Пари има бе, на Радев Промяната доведе до драстично повишаване на доходите на избирателите му, повсеместно щастие, просперитет!Щастливи ли сте, оправи ли ви радев ветото живота?

9

Ха

преди 4 години

И някой получава заплата за тези глупости?

8

до 4

преди 4 години

Асана, хайде хващай и ти автобуса и да те няма....

7

Анонимен

преди 4 години

само смотаните програмисти имат пари да патуват. хич не ги харесвам тия програмисти и много ходят на почивки в чужбина и се правят на голема работа

6

Панчо

преди 4 години

Пълни глупости. Това лято съм ходил поне 5-6 уикенда до Слънчака. И в Гърция за по-дълга почивка. Това ако е намаляване здраве му кажи. А мои приятели емигранти се спукват да мият чинии и да въртят геврека на камиона и не могат и една нормална ваканция да си позволят. И после да ми обясняват колко хубава била чубжината. Айде мерси.