16

до 15

преди 4 години

Като тези, на които срещу 50 лв на ден от USA НПО-тата им беше много важно Борисов да смени Орешарски и повтаряха, че щели да стоят до край.(всъщност, докато ги финансират за изстъпленията им)

15

Анонимен

преди 4 години

Още ли ги бавят?

14

Анонимен

преди 4 години

"Продемократични-решени да стигнат докрай" Като какво е това"животно"?

13

Те

преди 4 години

Горките деца, искат само свобода..............................Много са удобни за полезни и диоти. С наивността си, демек липсата си на опит.Както викал после Солженицин: "Аз мислех, че сте срещу комунизма, пък вий сте били срещу Русия".

12

Me

преди 4 години

Горките деца, искат само свобода.

11

8

преди 4 години

До АнонименАбе демокрацията само след ЦРУ-то върви ! И цветните революции ...! Ама с Китай няма да познаете никак даже !

10

Анонимен

преди 4 години

Китайците ще си построят собствен Хонконг и ще ги оставят тези да се оправят сами.

9

Анонимен

преди 4 години

ПРОГРЕСИВНАТА МЛАДЕЖ НА ХОНГ КОНГ ИСКА СВОБОДА В КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ, ИСКА ИКОНОМИЧЕСКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОСПЕРИТЕТ, ПРАВА И СВОБОДИ, ИСКАТ ЖИТЕЛСТВО, КАКВО Е ТОВА ДА МИГРИРИРАШ ОТ ГРАД НА ГРАД, КОМУНИЗМЪТ КАЗВА ТУК ЩЕ СТОИТЕ ТАМ НЕ, А КИТАЙЦИТЕ НЕ ГИ ПУСКАТ ДА ВЛЯЗАТ ПРЕЗ ГРАНИЦИТЕ НА БОГАТ КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ- ЕЙ ТАКА СЕ БРАНИ КОМУНИСТИЧЕСКА СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ- КАКВО Е ТОВА ДА ТИ НАВЛИЗАТ ПРЕЗ ГРАНИЦИТЕ РАЗНИ.

8

Чичо

преди 4 години

Крайно време е да дойдат танковете и да приключва с това. Въобще такива протести трябва да се изрязват още в зародиш.

7

Mda

преди 4 години

Хонконг беше и все още е любимият ми мегаполис в Азия извън Япония. Вече година обаче всичко върви надолу и се срива. Надявам се някак да се разберат, Хонгонг трябва да запази статута си! Много много различно. и цивилизовано място спрямо континентален Китай. А, че САЩ. и Великобритания наливат масло в огъня е без всякакво съмнение

6

Анонимен

преди 4 години

Икономически растеж+технологии= тоталитаризъм 2.0 . Китай протяга ръце и към Европа, но властите си траят, докато един момент ще са икономически подчинени на китайците. Кутията на Пандора е отворена

5

Анонимен

преди 4 години

Като им хванат задниците паижини,сами ще се разотидат.Американците пак подхванаха старите мурафети.Окупация на кампус и то не къде да е а точно в политехниката,протести на платени протестъри,палежи и демонстрации от студенти.САЩ-исаните и представа си нямат,какво ги чака,ако продължават да дърпат дракона за опашката.Отдавна са загубили битката за умовете на китайците.Само тук-там има още някой и друг вярващ в американската демокрация.Няма по принципни в политиката от китайците и руснаците.

4

Анонимен

преди 4 години

Нещо като площад Тянанмън преди 30 години, дежа вю. Нищо ново не е научено, нищо старо не е забравено. Къде са западните организации за човешки права? Икономически санкции? Или интересите на корпорациите са по-важни от хората?

3

Анонимен

преди 4 години

Хонконг е 8милиона,а Китай 1.4милиарда ,какво значат тук няколко стотици студенчетата,а май куражлийте са десетки!Големият въпрос е ,защо още не са навлезли танковете в кампуса!

2

Анонимен

преди 4 години

Ами това си е техен избор, на хонконгците. За Китай тоа е въпрос на национално достойнство и ще си го върнат със сигурност. Тън - мън няма. И да изчезне, ще е в рамките на Китай.

1

Мда

преди 4 години

Закриването на Хонгконг е на дневен ред.Ще остане обикновена китайска провинция и толкоз.