15

Анонимен

преди 4 години

Когато пещерният човек е открил огъня и дима, съседът му от съседната пещера е започнал да се оплаква от мръсен въздух и че му пречат на суровоядството и екологичния начин на живот.

14

Анонимен

преди 4 години

Най-умни са тези, които казват "карбон монооксид". "Карбонхидрогени" също прави всеки глуппак много умен

13

Гошо

преди 4 години

Истината е, че цигарите са само рисков фактор. Всичко е до житейските навици и генетика. Има хора, които пушат, пият и друсат до дълбока старост, има и такива, които не са близвали, пушили или друсали никога и умират на по 20 години, уж в перфектно здраве.Ако държавите имаха зор, цигарите и алкохолът щяха да са забранени и незаконни. Цялото това рицарско движени срещу цигарите и алкохола е прах в очите, финансиран от тютюневата и алкохолна промишленост, за да дразни пушещите и пиещи.

12

Анонимен

преди 4 години

Не са чак толкова вредни. Има хора, които са пушили цял живот и пак са стигнали до дълбока старост. Представям си, ако не са пушили колко ли години щеше да живеят според вашите измишльотини. Ха, ха, ха.

11

Анонимен

преди 4 години

"Като е личен избор пушенето, къде отива моя избор да не ти дишам дима?"И дишането е личен избор, не забравяй. А пробвал ли си да си носиш акваланг? Вярно, малко странно ще изглеждаш, но здравето е на първо място!

10

Бандерол

преди 4 години

Активистите непушачи са по вредни от цигарите, а който иска да се бори - да се пробва със световната шампионка по борба.

9

Анонимен

преди 4 години

До БПФКато е личен избор пушенето, къде отива моя избор да не ти дишам дима? На спирката, в парка, на открито в заведението, на опашката за лифта, на горните етажи на сгради? Че даже и на Муратов връх двама решиха на няколко квадаратни метра дето бяхме десетина човека, да си запалят цигарите. Ами с Вашия отговор: "като не ти харесва, ареее". Напусни държавата, населеното място и т.н.

8

Анонимен

преди 4 години

Ахаа! Като гледам колко минуси сте ми натряскали, явно Вие сте в правото да създавате проблеми. А други са длъжни да ги решават и плащат за това.

7

Анонимен

преди 4 години

От 15 годишни момичетата са захапали цигарите. После носят тениски с надпис: "Системата ги убива". Т.е. друг да им плаща дивотията.

6

Анонимен

преди 4 години

До БПФТези които ги изхвърлят тези вещества. И пушачи, и ползващите твърдо гориво без филтър, и каращите дизели, и бензинови без катализатори. Защо питаш? Всеки трябва да е отговорен за това което причинява на околните. Излиза на терасата за да не пуска дима в апартамента си и моя апартамент е пълен с неговия пушек. Едната вечер бе с електронна цигара. Приятелката ми цяла нощ после кашля. Все друг е виновен, все друг носи отговорност. Помните правата си, но за задълженията пълна амнезия.

5

Анонимен

преди 4 години

По-добре пушач целогодишно отколкото софиянец през зимата!

4

8000?

преди 4 години

По-леко де, просто няма как да се образуват толкова различни вещества при изгарянето на тютюна и хартията. Когато разправяхте, че токсините в цигарения дим са 400, беше по-правдоподобно. Иначе сте прави, проточено самоубийство си е - от 35 години пуша и вече усещам как си плащам с лихвите сметката за това удоволствие.

3

до БПФ

преди 4 години

Много ми е забавно когато някой *** реши да се прави на умен. Баш си е правилно въглероден монооксид, оригинално carbon monoxide. Разговорно може и въглероден оксиД. Ама въглеродн окис е известно само сред разни соц. професори и квартални двойкаджии. Ей такива всезнайковци само рИвът, че нямат пари, но ги дават за цигари - парадокс уж сме най-бедната държава а най-много пушачи имаме.

2

Ти да видиш..

преди 4 години

Американци са доказали ,че до 5 цигари на ден не са вредни.Ако дългогодишен пушач откаже цигарите с лекота , след 4.5 години получава рак на белия дроб.Сланината е полезна за сърцето.Повечето сол не вреди. Бъбреците изхвърлят излишната сол.Повишения холестерол не е главния виновник за инфарктите.И още постулати отиват на кино.

1

БПФ

преди 4 години

Казва се: "въглероден ОКИС", прocтаци, стига сте си измисляли думички. Пушенето е въпрос на личен избор, но дишането на въздух, който се ВИЖДА, защото е пълен с ФПЧ и сажди от горени гуми и пластмаси - не е - кой трябва да отговаря за това ???