123

Лекари има

преди 4 години

но алчните евреи вместо да назначават лекари източват парите на болниците през техните компаний за прескъпо медицинско оборудване и медикаментиБолниците трябва да се национализират и държавата трябва да снабдява болниците с оборудване и медикаменти а не юдо-масонките компаний на западните гадове !!!

122

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

КУПЕТЕ НА ТУЛУПА ОЩЕ ЕДИН НОВ САМОЛЕТ И ПАК ЩЕ УМИРАТ ДЕЦА ПО БОЛНИЦИТЕ.ОБАЧЕ ИСКАМ ДА ВИ КАЖА ЗА БУРГАСКАТА БОЛНИЦА. НАСКОРО имаше поръчка за анализ и мониторинг на всички болници. ТРЯБВАХА НИ 5 ГОДИНИ ЗА ДА ОБОБЩИМ РЕЗУЛТАТИТЕ.ОКАЗА СЕ, ЧЕ НАЙ-***--ИТЕ ЛЕКАРИ МАСОВО СА В БУРГАС. ТЕЗИ НЕ УСПЯХА ДА ДИАГНОСТИЦИРАТ АСТМА. ВСИЧКИ ДО ЕДИН БЯХА ТЕСТВАНИ. ВСИЧКИ ЛЕКАРИ В ГОЛЕМИТЕ ГРАДСКИ БОЛНИЦИ. Е, ЧЕСТНО НЯМА ТОЛКОВА ГЛУП***ВИ ЛЕКАРИ КАТО ТИЯ В БУРГАС. КАЗВАМ ВИ. ТАМ НЕЩАТА СА СТРАШНИ

121

Анонимен

преди 4 години

Ванката, ти специално, ако си мислиш, че вместо изтребители щеше да имаш ехограф, си в много голяма грешка. Щеше да имаш снимка от поредното леене на шампанско в Куршевел, най-много.

120

Анонимен

преди 4 години

Българинът си пада шмекер. Все се опитва да шмекерува. Когато и в лекарската професия некадърността се прикрива с шмекерия, тогава става страшно. Бъдете бдителни.

119

ХАХАХА ДОБРУТРО

преди 4 години

Да ви кажа ли защо няма места в педиатриите? Ще ви кажа, ама дано не ме изтрият. Огледайте се пред акушер-гинекологичното отделение във вашата болница. Нещо да се набива на очи? Мдам. Знаете ли колко % от първокласниците тази година са българчета? Преди 5-6 години бяха под 50%.Виждате ли по коридорите на вашата болница диспропорционален брой млади дами, обути с шошони и чехли, придружавани от малко по-възрастни дами с подобно облекло? Не, не сте в Индия, в България сте - ха ха ха! Добро утро

118

Вина има-виновни не!

преди 4 години

До IBM FAKE NEWSЖивея в Несебър.-------------------------------Оплачи се на кмета, бре !

117

Ванката

преди 4 години

Няма кво да ревем за ехографи и др. медицинска техника, съвремени болници, специалисти, качествено здравеопазване и пр. - нали ще си имаме изтребители! Половината бюджет за здравеопазване е хвърлен за ненужни хвърчила, отделно милиард и половина Дянков прибра от касата при ГЕРБ1.

116

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Живея в Несебър. Като се разболея, паля колата и се нареждам след 5 часа на опашка 1 км в Пирогов, гр. София. Имам ТЕСЛА. Така, ако припадна по пътя пускам авто-пилот с дестинация - ПИРОГОВ!!!Вие, майтап си мислите, нали? Не е майтап. Във Бургаската болница три месеца лекарите не могат да ДИАГНОСТИЦИРАТ АСТМА.

115

I

преди 4 години

ВСИЧКИ ПЧЕЛИЧКИ ДА НАПУСКАТ СОФИЯ ВКУПОМ. ХАЙДЕ, КЪМ СЕЛО. БАЙ СТАВРИ ЛЕКАРЯ С ЗАПЛАТА 700 ЛВ ВИ ЧАКА ДА ВИ ОПЕРИРА. ВЪН!!! ПАК ГЛАСУВАЙ ТЕ ЗА ПАРИ. ПРОДАЖНА ЧЕРННА ПЧЕЛИНСКА СГА..Н

114

I

преди 4 години

Купи си самолет бай ТИКВА. Не се притеснявай.Кораната ти пада заради Гешев. Ти оттегли подкрепата си от Гешев. От сега почваме да превъзпитаваме пчеличките ти.КАТО ДОЙДАТ ИЗБОРИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ИЗБИРАТ МЕЖДУ 100 ЛВ ЗА ГЛАС ИЛИ ЖИВОТА НА ДЕЦАТА СИ. ТИ СИ АУТ ТИКВО. СЕГА КАТО ПОЧНАТ МАСОВО ДА УМИРАТ ЩЕ ТРЯБВА ТИ ДА ГИ ОПЕРИРАШ СЪС СВОЯТА ЗАПЛАТА ОТ 7 БОНА.ТИ ПО-УМЕН ОТ ЛЕКАРИТЕ СТАНА? ТАКА ЛИ? И НИЕ ИСКАМ 7 БОНА МЕСЕЧНО ЗАПЛАТА. НЯМАМЕ ЛИ ТАКВА ЗАПЛАТА МОЖЕ ДА ХОДИШ ДА ПРАВИШ ОПЕРАЦИИ САМ. ЕЛА, Т

113

I

преди 4 години

почва кърваво време. време е да измрат много хора, които не участват в борбата срещу мафията и не гласуват в неделя срещу ГРОБАДЖИЙСКИТЕ ***.смърт на пчеличките, които за пари продадоха живота на децата си. ходете сега БАЙ ТИКВА със ЗАПЛАТА 7БОНА да Ви лекува.кой ще уволниш и съдиш, ти бе? Популист гробаджийски!!!клороната ти пада.сега масово, като не ги лекуват и като почнат масово да умират ще видим следващия път ще гласуват срещу пари за мафията, пак!!!

112

Анонимен

преди 4 години

До до анонимен 94Ти колко лекари познаваш? Предполагам нула, хората от твоя умствен калибър обичат да говорят наизуст. Всеки, роден след 1985 г., говори минимум английски и то на досто по-добро ниво от пакистанците, индийците и други многоцветни субекти. За диплома учиш наново, да. И докато учиш си санитар, който разбира повече от местните лекари и ти дават да вършиш куп неща, защото на практика вече си завършил медицина. 4-*** такива познавам. И към 20-***, които тепърва ще емигрират.

111

I

преди 4 години

бяла българка омъжена за черна пчеличка се оплаква по ТВ.еми, оправяй се. ходи да търсиш индийски лекар. защо не съдиш частната болница и не си искаш 50 лв? учи медицина и следващия път сама си оперирай детето.масово болниците спряха работа. само пирогов работи. до кога? не знам. всяка сутрин минавам от там. пълно е с черни пчелички. безплатни операции по 10 бр/час.еми, така ще да е. като не гласувате, за да бутнем мафията.не сте част от БОЖЕСТВЕНИЯ ПЛАН. ВЪН от ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ!!!

110

Анонимен

преди 4 години

само да ви светна,нямането на легла и лошото отношение идва да покаже следното:- идеята е да ходим и да си плащаме в частни болници- трябва сами да се сетим за това, защото лицемерните политици не го казват в прав текст, ясно и на всички-здравеопазването в България е на принципа "да пази Господ"Казвам го от личен опит

109

Г

преди 4 години

За какво ви е здравеопазване??? Има магистрали, карайте на воля ...

108

Анонимен

преди 4 години

Всяка година се изливат все повече пари за здравеопазване, а резултатът е един и същ. Не 2, а 20 милиарда да бяха изсипали, все тая. Нито фалшивите телкове ще спрат, нито лекарските грешки, нито нищо. Просто едни хора ще си направят по-хубави вили и сметките им ще станат още по-дебели.

107

I

преди 4 години

ЗАЩО ВСИЧКИ БОЛНИЦА НЕ СЕ ПРИВАТИЗИРАТ и станат ЧАСТНИ?ЗАЩОТО ТИКВЕНСКАТА МАФИЯ ИСКА ДА ИЗТОЧВА КАСАТА ЧРЕЗ ПРЕСТЪПНИЦИ. ХАЙДЕ СЕГА ТИКВАТА ДА ЛЕКУВА ДЕЦАТА.ДЕЦАТА ПОЧВАТ ДА УМИРАТ. ПРЕД ПИРОГОВ ВСЯКА СУТРИН Е ПЪЛНО С ДЪРТИ И МАЛКИ ПЧЕЛИЧКИ. ТИКВА, КАЗАХ ТИ. КОРОНАТА ПАДА ВСЕКИ МОМЕНТ. ТИ МАЙТАП СИ МИСЛИШ, НО АНТИХРИСТ ПОЛЗВА ЗА СВОИТЕ ЛИЧНИ ЦЕЛИ И ПЛАНОВЕ ДОРИ ЖИВОТА НА МАЛКИТЕ ЧЕРНИ ПЧЕЛИЧКИ.ще видиш, какво ще се случи скоро. какво ще уволниш 200 лекари? ще смениш 50 шефове на болници?

106

препатил

преди 4 години

Моята лекарка (джипи), като отиде на лекари, носи (нещо) подарък.Защо ?Защото са с ниски заплати, според думите и.Защото няма да вземат пари от колега, според думите им.

105

Анонимен

преди 4 години

Ми ще си купим самолетчета да напълним гушката на американските производители за 2 млрд., ще си купим кораби, танкове и др. играчки за смърт, а легла за дечицата няма да стигат в болниците и те ще умират.Хахаха, че то ако не ги бяхме дали за това, точно за болници щяха да отидат. Ти вярваш ли си? Знаеш ли що тераси, апартаменти и къщи в Барселона са 2 милиарда?

104

I

преди 4 години

ЗНАЧИ, КАТО ВИ СЕ РАЗБОЛЕЕ ДЕТЕТО, ОТИВАТЕ ПРИ ТИКВАТА, ЗАЩОТО ТОЙ ВЗИМА ПО 7000 БОНА МЕСЕЧНО. ЛЕКАРИТЕ НЕ ПОЛУЧАВАТ ТАКИВА ЗАПЛАТИ.Е, БАС СИ ПЧЕЛИЧКИТЕ