11

Milovrab4e

преди 4 години

Да, я ги вижте тия англета!Голямата работа!Британски особи!Расисти, педофили, рептили и т.н. А, нещо за нашето кисело зеле и кисело мляко не щат ли да кажат!?Или в момента не им е да това?

10

селянина

преди 4 години

Няма нужда от разни принцове и хрантутници.

9

Анонимен

преди 4 години

Този се е разположил в/ у целия свят даму слугува.Те за това, искат канада дадойде с корпорацийте, за да захранвамечрез тях НВ В2 и подопечния и албион.

8

Victimized

преди 4 години

До 7Нещо не сте разбрал картинката, обвинителката е обвинителка от много време, просто властите в САЩ са се направили на ощипани, като след първата присъда за педофилия на Епстийн която излежава в затвор отворено общежитие в което си ходи когато си иска.За разлика от другите търсачки на слава, тука нямаше да стане скандал, ако не беше изтекъл запис на една репортерка която заявява, че са имали много материал по случая , но не са го пуснали за да могат да излъчват сватбата на Кейт и Уилям.

7

Анонимен

преди 4 години

Чакай бе, откога е задължително да се изразява съчувствие?Нито я знам, нито ми е роднина, нито ме интересуват личните й драми, нито по някакъв начин мога да се асоциирам с преживяванията й. Изразявам съчувствие към всички, които не изразяват такова, а страдат от това!

6

Анонимен

преди 4 години

Много ме кефи как някаква произволна жена може да излезе и да каже, че едикойси мъж я е изнасилил преди 23 години. И мъжът автоматично става виновен , без съд и присъда... и трябва да се оправдава, да изказва съжаление, да гледа тъжно. Даже не се и предполага съответния мъж да твърди, че е натопен. Виновен е по презумпция!А някои твърдят, че тоталитаризмът е умрял. Живеем в мракобесни времена! Особено в англосаксонските държави.

5

Анонимен

преди 4 години

Принцът има много хубави вежди. Тип "брежневки"

4

Анонимен

преди 4 години

ИЗВРАТЕНА РАБОТА е, когато умна технология попадне в примитивните модераторски ръце, които изтриха половината читави и легални коментари.

3

Веско

преди 4 години

Винаги се озадачавам, когато прочета подобна информация :обвини принца, че е използва думата "н**ър". Преди години учихме в училище за расите, ама кога се промениха наименованията и кой ще каже как е правилно да се опише един човек на външен вид!?

2

Извратена работа

преди 4 години

А тоя на снимката дето е зад принца е типичния лакей от породата на Сталина Георгиева. Даже си приличат физически. Ухилени, щастливи дебилли гордеещи се се със сервилността и слугинажа си. Сигурно даже е светил на "височеството" докато то се е съвокуплявало с непълнолетни и щедро е сипел похвали оКУРажаващи възгласи.

1

Анонимен

преди 4 години

Падението на принц Андрю не е от събота вечер, става ясно от текста.