397

тя

преди 4 години

Ще се разпадне , то се знае , защото няма равнопоставеност , а от там и справедливост! Никой не иска да е под "чехъл " !

396

Зозо

преди 4 години

Путин е велик! Щом той казва нещо, значи то е вярно и ще се случи!

395

менте

преди 4 години

Путин се е подсигурил поколението на Сталин и всички руски вождове е на запад да му мислят безправните руси.

394

Дааа

преди 4 години

То и сега е така, потоци от хора от тези страни емигрират в Русия да живеят -- зер там е много "хубаво да се живее"

393

Нещастник

преди 4 години

Гладна Кокошка просо сънува !!!

392

Анонимен

преди 4 години

до 2028, я камилата, я камиларя

391

Затова си измислиха

преди 4 години

, от страх от СССР и Варшавският договор. Но когато той се разпадна, Запада се възползва да привлече някои източни страни подвластни на СССР, така засмука и България. Но се вижда, че и ЕС няма да го бъде, започнаха раздорите и там. Прав е Путин, че малките сателитчета на ЕС ще бъдат сасмукани отново от Русия, защото ЕС иска само територията ни, но не и хората!

390

Анонимен

преди 4 години

А дано

389

Анонимен

преди 4 години

Човекът си е прав, то се вижда с просто око накъде върви ЕС.Ако не намали бюрокрацията си и не преустанови тоталното си подчинение на НАТО и, в частност, САЩ, не се хване в ръце да си гони личния интерес, този съюз нищо добро не го очаква.

388

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен ЛЮБИТЕЛЮ НА РУСКАТА КУЛТУРА- ПАРДОН НА КОПЕЙКИТЕ- КАКВО ПРЕЧИ В МОМЕНТА ДА СЛУШАШ РУСКО РАДИО, ДА ГЛЕДАШ РУСКА ТЕЛЕВИЗИЯ- АЗ ГЛЕДАМ ТЪКМО ПЕТ, А В ЮТУБ ИМА ТОЛКОВА МНОГО РУСКА КУЛТУРА- АЗ СЪМ ГИ ИЗГЛЕДАЛ С УДОВОЛСТВИЕ, А ТИ, АКО НЕ СИ ЗАЩО НЕ СИ, И С КАКВО ЧЕРВЕНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ТИ ПОМОГНА ДА СЕ НАСЛАДИШ НА РУСКА КУЛТУРА ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ДНЕС, АХ ДА СЕЩАМ СЕ-НЯМА ФАЛИРАНИ БАНКИ- НЯМА ПРЕВЕДЕНИ ПАРИ ТУК ТАМ- РУСОФИЛИЯТА Е КАТО ПЛАТЕНАТА ЛЮБОВ- ИМА ПАРИ ИМА ЛЮБОВ, АМА С КОИ ПАРИ ПЛАЩА

387

Володя Улянов

преди 4 години

Не мога да повярвам. Хем съм в руски форум хем на български пише. На Волен Сидеров Путин му плаща да говори така поне а тук безплатно се блюдолизничи и се целува ръждясалата петолъчка за нищо. Какво казваше Хилендарски: Не се срами, че си Българин... добавям: не си руснак!

386

Анонимен

преди 4 години

Вечна слава на братска Русия, че ни освободи от жестокото, дивашко турско иго! Да сте живи и здрави, братушки! Народът ви обича. Смотаното ни, крадливо и продажно управление все някога ще се смени с по-компетентно, което ще нормализира отношенията с тази велика страна.

385

Анонимен

преди 4 години

Путин се е изказал дипломатично - че богатите ще излязат, за да не ги карат да плащат прекалено много - обаче истината е, че много страни ще искат да излязат и не само заради това! Путин е умен човек и много неща е разбрал и предвидил, в този случай също. Русия много напредна последните десетилетия. В доста отношения сега е по-добре от Запада. Путин, и не само той разбира се, има голяма заслуга за това.

384

Анонимен

преди 4 години

Слава на Русия! България и българите (не турците и не предателите) са вечно благодарни на Русия, за това, че ни освободиха от турско робство и ни дадоха държава.

383

Анонимен

преди 4 години

Браво на Путин за изказването и за това, че дръпна Русия толкова напред, за яд на западняците.

382

Анонимен

преди 4 години

Prav e Putin. Umen chovek.

381

Анонимен

преди 4 години

И много рускини ще напуснат Русия в търсене на по-добър живот.

380

Петко

преди 4 години

Към 2028 година някои страни от Източна Европа ще достигнат такова равнище на икономическо развитие, при което те ще престанат да получават грантове и различни видове подкрепа от европейския бюджет, а ще трябва да плащат така, както прави Великобритания.Русия обаче ще продължава да изостава.

379

Стамат

преди 4 години

Това е хубавата новина, а лошата е, че Русия не предлага нищо по-различно.

378

пепи

преди 4 години

На коча се клатян но непадат др Путин