40

Свобода на словото

преди 4 години

Бе какво сте се хванали за това заглавие бре?!?!? Не разбрахте ли, че, за "днескашната" редакция няма нищо по-важно от това във ВСИЧКИТЕ им публикации едни индивиди да не бъдат назовавани с българския им етноним, а да се приравняват с едни спиртуйозни деривати?!?!? Тва кой кум, кой - сват и кой - на булката брат в обсъжданата статия са бели кахъри!!!

39

Анонимен

преди 4 години

Тоя се кара в полето, копае си дупка, после с лопатата зад врата и в трапа.Толкова за това псе.

38

Анонимен

преди 4 години

Има една история за един мъж как се оженил за бълдъзата си, която била жена на неговия брат ...разни доведени и заварени деца и в задачата се питаше как неговият внук му се пада чичо и кой ще плаща детските на внука му.Заглавието стои непоклатимо от сутринта, защото редакцията е убедена, че е безпогрешна в безсмислеността.Постижението е потвърждението ми, че не мога да имам доверие и уважение към персонал, който смята, че работи с по-*** от него.

37

Матей Граматик

преди 4 години

"Днес.бг", след като прочетохме историята, ви съветваме да си промените заглавието така: "Мъж поръчал убийството на майката на непризнатото си дете". Тази жена, чието убийство е поръчал, не е жена на въпросното дете, а майка.

36

Анонимен

преди 4 години

Интригуващо заглавие, което навежда на следната история! Имало един мъж, който не искал да плаща издръжка, защото не признавал детето си. Детето обаче се оженило и мъжът решил да убие жена му, кой знае защо. Какво общо има снахата, че да я убива заради издръжката на сина му, който пък е достатъчно голям за да е женен и да има нужда от издръжка. Готов сценарий за класически трилър!

35

Анонимен

преди 4 години

Неграмотно заглавие, явно в желанието да изглежда оригинално, шокиращо, гръмко...Мен ме шокира и падението на онова подобие на мъж, което има пари за убийство, но не желае да се грижи за собственото си дете.Това дори в животинския свят го няма.Жалко за детенцето, не случило на родители.

34

Анонимен

преди 4 години

жената на детето му ( по всяка вероятност син, щом има жена) , демек поръчал е на снаха си да убие някой

33

Анонимен

преди 4 години

Пълен ***,не стига,че жената му отглежда собственото дете,ами иска да остави и детето си сираче или да го убие,***!За бомба има пари,а за издръжка няма,***!

32

???

преди 4 години

Нелепо заглавие и още по-нелепи коментари. Хей, хора, новината съобщава за умишлено нападение над живота на малолетно дете. Много ли е важно размерът на ямата? Баща, който за да не плаща мизерна издръжка, поръчва убийство на собственото си дете и майка му. И въпросът и размишленията, който повдига във вас са размерът на ямата, пиратки и сериали???!!!! Дали размишленията ще са същите, ако това се случи на вас или ваш близък???. Проявете малко емпатия! Нищо човешко ли не остана в нас?

31

тигъра

преди 4 години

Много добре е написано.Някои са зле с езика,ама коментират.И се заяждат.

30

Тео

преди 4 години

Днес ... осмислете заглавието си. "Мъж поръчал убийството на жената на непризнатото си дете". Така написано, излиза все едно, че жената не е признала детето му, и той иска да и отмъсти? Едва ли не, родила го е пред тях и е избягала, и той я е съдил за издръжка. Някак си е ... смешно! Наистина! Нещо от сорта на Задържаха мъж, поръчал убийството на жена, от която има извънбрачно дете, или за да не е толкова натруфено Задържаха мъж, поръчал убийството на бившата си приятелка.

29

Хахаххххаххххх....

преди 4 години

Заглавието наистина е изкъртващо, много по-изкъртващо от взривното устройство, с което е атакувана горката къща и жена на непризнатото дете на поръчителя ;)

28

до 27

преди 4 години

Разсмя ме! И после идва 20 годишен лекар-програмист-пилот, който е от втория брак на жената и се оказва, че са братчеди с ..... баща си. Който е заварен син от чичо му по майчина линия, който е... брат на чичо му. Още 400 серии и ще разберем какво става... *** как звучи а.. Черноград. Новият сериал. Гледайте. Четете. Плашете се.

27

Анонимен

преди 4 години

Заглавието направо кърти!!! Такива объркани семейни отношения няма и в индийските сериали.

26

Анонимен

преди 4 години

"яма с диаметър 30/30 см" при "опит за взривяване на къща"?!? Джурналята.... пиратки има по-мощни. Да бяхте написали "нафиракал се и мятал пиратки"? Не - ИРАК СЕ ПРЕМЕСТИ В КЪЩА! Съсед- терорист! Айде сега да ми обясни друрналоналодухалото как с тая ужасна яма 30 санта ще взривиш къща?

25

Чавдар Михов

преди 4 години

Оправете си малоумното заглавие!

24

Тео

преди 4 години

Ами ... то и заплащането на услугата толкоз, колкото изпълнението! Но друго не мога да разбера - каква е разликата между умишлено убийство и опит за умишлено убийство? Защо за едното дават 25 години а за другото от 1 до 8? Реално идеята е една и съща, всичко друго е късмет за жертвата или пък не! Не е ли редно да третират престъплението с тежест като за умишлено убийство? Аз си питам де ... но поне се надявам на тия двамата да им дадат по 5-6 години на топло и да размислят.

23

до 22

преди 4 години

Знаеш ли колко експлозив е нужен за 30 см бетон ? Или си викаш, той просто е махнал барута на 4 000 000 000 кибритени клечки или направо е сложил бидон с миниум/бронз

22

факт

преди 4 години

Поръчкови убийства в България няма отдавна. Приятелска услуга е за толкова малко пари. 30 см диаметър и 30 см дълбоко е взривен бетона под терасата...

21

К

преди 4 години

За едни 5000 може да си поръчаш някой, ще го имам предвид :)