8

Анонимен

преди 4 години

БЪЛГАРСКИТЕ ***-ПОЛИТИЦИ КОГАТО СТАНЕ ВЪПРОС ЗА СПАСЯВАНЕ ЖИВОТА НА БЪЛГАРСКО ДЕТЕНЦЕ ПАРИ ВИНАГИ НЯМАТ, НО КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ДА СЕ ПОМАГА НА ЧУЖДА НАЦИЯ НАМИРАТ ПЪРВИ ПАРИ ЗА ДАРЕНИЯ ! С ТЕЗИ ПАРИ МОЖЕШЕ ДА СЕ ПОМОГНЕ НА БЪЛГАРСКО ДЕТЕНЦЕ В НУЖДА, НО НИЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ ТЯХНАТА ПОМОЩ ЗАЩОТО САМИ ИЗБИРАМЕ ***-БАНДИТИ И ИЗМАМНИЦИ, ТАКА, ЧЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ ДА НИ СЕ ПОМАГА ! ЗА ПР'ОСТИЯТ НАРОД СПАСЕНИЕ НЯМА, МИСЛЕТЕ СИ ОЩЕ, ЧЕ СТЕ ИЗБРАЛИ ПОЧТЕНИ НЕКОМ'УНЕТА, ОВЦЕ ТЪ'ПИ ! КОМУНИСТ ПОЧТЕН НЯМА

7

Анонимен

преди 4 години

Вижте снимката мъжете са на социал в Европа, докато там малки момиченца бутат колички пясък. Всички афганистанци обратно в Афганистан да си оправят деъжавата.

6

Анонимен

преди 4 години

Междувременно Китай експлоатира ресурсите на Афганистан, докато НАТО само троши пари там.

5

Анонимен

преди 4 години

Тая пещера погълна десетки милиарди и не е мръднала грам в правилната посока.

4

Анонимен

преди 4 години

Вместо да ги дадат на бедстващите Българи те ги дават на ман,, гасарите от афганистан. И с тях ли сме вечна дружба вече. И по чие нареждане се дават тези народни милиони. Затова ли шлангажията го съветва краварката дето я лиза. Ясно че е дошло време за тоягата и за трошене на тикви.

3

Анонимен

преди 4 години

*** не разбира, че в международната политика, за да получиш, е хубаво първо да дадеш. Държавата да даде тези пари е все едно някоя мутра, примерно Компира или Репата, да са си купили нова кола. Това е стойността на дадената сума - едни нови джипове струват по 150 000 лв, че и повече сигурно. Нищожно! А колко ли се дава на България? Я кажете, защото ако нищо не се дава, тогава е лошо. Но пари за България се дават, просто най-вероятно потъват някъде и никой не раздухва за тях по медиите.

2

Анонимен

преди 4 години

Щом сте отпуснали пари, спирайте всички нелегални оттам и ги депортираните.

1

33 000 000 000 ЕВРО

преди 4 години

33 000 000 000 ЕВРО ВЪНШЕН ДЪЛГ НА КОИ ЛИ МУ ДРЕМЕ