16

Анонимен

преди 4 години

Преговори с Меркел ли!? И какво общо има тя с това къде Фолксваген ще строй завод? Кога точно Меркел е преговоряла с Ердоган, ми е доста интересно? Тези хървати доста глупости дрънкат ми се струва.

15

Анонимен

преди 4 години

Много станахте бе ше се строши клона от мамуни. Какво общо има Меркел че да се бърка в работата на компания като валве. Да не би да им заповяда да строят завод там където им каже. Гладна кокошка просо сънува.

14

Сата НАТО

преди 4 години

Имам чувството, че тоя завод се превръща в някаква халва на конец. Германците го пускат, а балканските индианци се надпреварват да я "амкат". Не за друго, а правителството, което спечели, ще запише огромен актив, макар и да набутат държавата с безподобно големи отстъпки.

13

ГРОБАР

преди 4 години

Могат да построят завода където си искат. Но, той няма да бъде в България, заради "вещото" управление на простия Огнеборец!

12

Ха-ха

преди 4 години

Май Фолксваген си вкараха таралеж в гащите с тая PR-кампания!Сигурно са искали да се представят като най-желан партньор и да изнудят съответните страни за по-добри условия,обаче засега се получиха само скандали.Иначе реално Турция е извън всяка конкуренция икономически погледнато.

11

Коментиращ

преди 4 години

Никой нормален концерн няма да предпочете България, поради наглите и самозабравили се зеленчуци, които са начело и в опозиция!!!Вие имате ли си на идея само в столична община колко хора са на държавна хранилка???!!!Всеки началник има поне по 5 заместника и още толкова съветници и секретарки???Ще рече човек, че България цъфти и просперира, а тя скоро може и да не съществува, ако кризите продължават!

10

Пенди

преди 4 години

Споко! Плевнелиев е опекъл нещата! :))))

9

Анонимен

преди 4 години

Само японски коли! Без това са по-добрият от чупещите се щайги, мейд ин търки! Бойкот на Фолксваген!

8

Дзъ

преди 4 години

Малко ми омръзна с партенката на Фолксваген. Също тала леко е жалко как по-бедни страни се подлагат за въпросната инвестиция..все едно по личните им сметки ще влезе или пък стандарта на живот рЕзко ще се покачи. Пример за това как бизнеса върти на малкия си пръст цели правителства

7

направи си сам

преди 4 години

За Хървация е по-изгодно да си направят сами завод за хърватски коли вместо за немски. Немците търсят къде да си хвърлят *** и таратайките.

6

Анонимен

преди 4 години

Ще е скандално да не ни изберат нас с най-ниски възнаграждения и данъци в Европа сме, икономмиката и инфарстуктурата са в бум.

5

Анонимен

преди 4 години

Е, как бе, нали Боко Тиквата и Роско Ох люва вече го бяха спазарили да е в Столипиново?

4

Анонимен

преди 4 години

Фолксваген ще построят завода в Турция. Сега само го играят смирено заради политическото напрежение и военните действия, но след няколко седмици ще излязат с изявление, че политическият климат се е подобрил, Ердоган е обещал да не трепе повече кюрди и всичко е наред.

3

Анонимен

преди 4 години

Явно Фолксваген се колебаят за завод извън ЕС но не искат и да чуят за България на падишах Банкянски.На умните това би казало всичко.Но в Бг умни НЯМА !!!

2

Анонимен

преди 4 години

Без удари под кръста Бойко вече я е цанил за Столипиново.

1

Анонимен

преди 4 години

Нормално е. Хърватия е развита европейска държава, където има закони.Не е като Тиквеното блато, където куче влачи рейс и никой никога не отговаря за нищо.Освен това имат и доста развита индустрия, а и са по-близо до Европа, дори са почти в центъра й.