5

Ella

преди 4 години

Много загубен филм,на мен не ми хареса и краят -един никакъв завършек на цялата безсмислица...

4

Анонимен

преди 4 години

Най-якото на филма е че е по истинската история на лейди Марлборо (мисля). Хубаво е филмчето и е много забавно. Това че са лесбийки изобщо не е най-важното.

3

101% българин

преди 4 години

Българина е едно от най-компетентните животни на света. Разбира от изкуство, музика, театър, книги (Винету), кино, политика, футбол, тенис, газови инсталации, дизел - бензин, строителство, политика, бежанци, роми, eврoгeйщинa, лека атлетика, плуване, лютеница, узо, ракия, жени, мъже, ***, норвежци, трушия, кисело зеле, Русия, Америка, брекзит, бахур, луканка, уиски - ирландско, шотланско, червено джони, немски автомобили, домати, японски автомобили, суджук, избори - всички са маскари!

2

До 1

преди 4 години

Ами направи филм за горди хетеросексуални ***, който като не хейтят, лъскат. Като теб. Ама сте безинтересни, като керемиди на покрив. Иначе, хайде ***, ограничи се с твоите "могъщи компетенции" в политиката, футбола и конспирациЙте.. Йоргос Лантимос и фантастичните му, визионерски и новаторски филми, има кой да оцени и критикува, и го прави. Не и ти, кратунистанецо!

1

Анонимен

преди 4 години

Ами как няма да е със сто награди като двете главни героини го играят лес.бийки.Европейски ценности. А филмчето е посредствено.