10

Martin Bormann

преди 4 години

Преимуществото на палестинците е, че са оцелели през всичко което са минали в историята си, а зионистите са се чупили пред всичко по сериозни препятствия и са бягали като ***. Това е съществената разлика, това е причината поради която юдея е обречен да загуби и тази битка рано или късно ;)

9

Victimized

преди 4 години

Предизборно?А посолството в Йерусалим, а Голанските възвишения? Ами одобрения 10 годишен план за 35 милиарда безвъзмездна помощ?

8

Анонимен

преди 4 години

Да бе да баш евангелистите да го натиснали.Точно евреите притискат Тръмп,никакви евангелисти

7

съобщение:

преди 4 години

АНТИБЪЛГАРСКИТЕ ПОСТОВЕ КАЧИХ НА СТЕНАТА НА ПРЕМИЕРА!ПРИЯТНО ПРЕКАРВАНЕ В ЦЕНТРАЛНИЯ!НАПИШЕТЕ СИ КИЛИЯТА ДА ВИ НОСЯ ЦИГАРИ!ЧАО!

6

ИВАН

преди 4 години

от 1900 година САЩ имат най голямата еврейска колония в света-Ню Йорк е световен еврейски център всички президенти имат за съветници евреи политиката им е проционистка .Нищо което да не се знае.Великобритания и тя е абдикирала от тогава пред тях нали 1948 година тези две сили създадват измислената държава Израел?

5

Подсказаха му

преди 4 години

това решение неговите истински спонсори - изкараха на сцената Блумбърг като късен кандидат сред демократите. Да си знае Тръмпи, за да не кривне от линията, която още преди 4 години му начерта хазартния магнат Шелдън Аделсън, а той говори не само от свое име. На тези "видни особи" трябваше да целува ръчичките и пръстенчетата Дони, преди да се прави на нетрадиционен президент и противник на "вашингтонското блато". Не слушкаш еврейските старейшини - не ставаш президент, това е положението.

4

Бау

преди 4 години

Сега стана голяма драма :D Феновете на дядката 100% мразят евреите. Ами сега?

3

Анонимен

преди 4 години

До 1 Абсолютно Сте прав,само да добавим ,че дъщеря му прие юдейзма ,тоест и тя е еврейка!

2

Анонимен

преди 4 години

Ако сте прави и, ако това наистина е предизборно ухажване на еврейското лоби, постъпката му е отврат.

1

Анонимен

преди 4 години

Тръмп отдавна слугува на евреите, дъщеря му която я гласи за следващ президент омъжена за евреин, едва ли не е получил едно силно еврейско рамо да стане президент, че то така от шоумен се става президент на сащ без солидна подкрепа