107

Бож.

преди 4 години

111 е типичен маймунопитек без лично име който не знае,че има още една причина: руска агентура начело в управлението,за която маймунопитеците са по-привилегировани от Българите!

106

I am legend

преди 4 години

Дедо ви да ви каже - качеството на здравеопазване е основната причина за краткия живот на българопитека.

105

Пенсионер

преди 4 години

До Анонимен 95 Извинявай , но хабер си нямаш какви заводи има в България. Написал си нещо абсолютно не вярно. Ако влезеш в такъв завод ,шапката ще ти падне.Е , у ваше село няма.

104

ЕЛИ/2/

преди 4 години

Спрете "хидрогенирана мазнина" прикрита под етикет растителни мазнини.Основна причина за инсулти и инфаркти.Ама там е далаверата, нали на нашите "мутробизнесмени".Ядем 30 г. замразено месо преди разваляне 50 ст. килото на Запад, а тук го продавате между 8-12 лв., а в суджуци, луканки, наденици 40 лв.САЩ, Канада, Франция, Германия, Дания ги забраниха, само тук вкарвате ***.Къде е Парламентът, къде е Агенция храни, взимате по 50 хиляди заплати, за да ни убивате!

103

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"най дълго живеештите не е чак толкова зле в русия живеят с ДЕВЕТ години по малко от нас в сърбия с ДВЕ ...в Сомалия с 11"Стига си мятала измислени цифри, вманиачена откачалко

102

Анонимен

преди 4 години

До 91Пробвай с далеч по малко такси и далеч по-леки наказания. Плащат яко средната класа, а големият бизнесмен отчита по 250 000 евра фирмени разходи на година само за дрехи ... всичките му печалби биват конвертирани във акции, такав реалннне плаща данъци, а има стотици милиони на борсата.

101

Анонимен

преди 4 години

Работат за чужди фирми и си продавата интелектуалниат на България потенциалСамо едни ще ти кажа - нито ти, нито държавата, нито народът притежават хората! ЯСНО ЛИ ТИ Е!

100

Анонимен

преди 4 години

Като изключим Японците в ЕС живеят Най дълго ФАКТ и това че живеем най кратко от най дълго живеештите не е чак толкова зле в русия живеят с ДЕВЕТ години по малко от нас в сърбия с ДВЕ ...в Сомалия с 11 Въобще най бедния сред Богатите е по богат от най богатия бедняк ...

99

Анонимен

преди 4 години

Дрън,дрън,ярината!

98

Анонимен

преди 4 години

Ама учете за програмисти бее! Само дето с IQ под 10 не става!

97

Анонимен

преди 4 години

Защо живеем най-малко сред европейците?Защото позволихме да преобразят държавата България в Лъйнъристания от последните 75 години!

96

Хардуерист

преди 4 години

Всичко ще се оправи ако намалят заплатите на програмистите, но няма политическа воля. Тая демокрация ние ба майкъта.

95

Анонимен

преди 4 години

До Риторичен ? (88)Ако имаше акъл в зелката която носиш на раменете никога нямаше дазадаваш толкова *** въпрос защото на относителна база спрямо останалите народи живеете по-малко отколкото преди 50 години!!!И понеже си *** ще пиша бавно и многословно.Ако един германец е живял преди половин век средно до 65 а сега живее до 80 (+23%)то *** от 65 е оътишъл на 73 (+12%).Ръста изобщо се дължи на развитието на човечество а по-бавните темпове на ръст в Бгсе дължи на имбеилността на българина

94

испанец

преди 4 години

Испанците гледат по леко на живота, празнуват по сто пъти в годината и по три пъти на ден. Как няма да живеят най дълго ? Японците също живеят много, но релаксират по японски и не са задръстени като българите. Българите са сборна формация от много етноси , миш маш. И не могат да се определят каква държава искат, всеки дърпа индивидуално към себе си. И българките си умиргат да дадат дъщеря си на чужденец, затриват се сами.

93

Анонимен

преди 4 години

Аз пак питам защо не се обложат с данъци програмистите?Те взимат по много много.Работат за чужди фирми и си продавата интелектуалниат на България потенциал на чужбина.Защото са много богати купуват апартаменти на високи цени и завишават цените на всичко.Ако им се вдигнат данаците могат да се насочат много пари към пенсии здравеопазване и образувание.

92

Анонимен

преди 4 години

С 200 Евро пенсия западняците и толкова няма да изкарат, хващам бас. А със западните пенсии и нашите пенсионери ще живеят повече. Какво се правят на ощипани всички.

91

Благодаря на БКП

преди 4 години

Чернобилската авария + "Ще си мълчим" в комбинация с ниския стандарт на живот, недостига на качествен медицински персонал + метила в домашната ракия + липсата на "държава" и т.н. и т.н. = отговор на въпроса "Защо живеем най-малко сред европейците".

90

Анонимен

преди 4 години

До 94 какви заводи те гонят в България няма един кирлив завод?

89

Анонимен

преди 4 години

храна, тъпкана с химикали, прекалено пушене, живеене близо до огромни заводи с вредни химикали, ежедневен сблъсък с озлобени от живота, намръщени, груби хора, корупция и простащина на всички нива и навсякъде, партньор, който те тормози психически, спорове с роднини за имоти. това са над 50% от причините.

88

Анонимен

преди 4 години

1 276 200 пенсионери "живеят" под прага на бедност които е 363 лв.!Поклон пред героизма им да оцеляват подложени на ГЕНОЦИД