12

Анонимен

преди 4 години

АЗ БОЛЕН СИ ХОДЯ НА РАБОТА...

11

Анонимен

преди 4 години

Докога ще канят сороссоидни НПО-ментета експерти по усвояване на траншове?Истинските експерти са заети да работят и нямат време да обикалят телевизиите.Журналистите имат нужда от запълване на предаванията си с дърдорене, но вредят на обществото с тези менте експерти по всичкология.

10

Информационната

преди 4 години

система в здравеопазването в Германия дава възможност за такава проследимост, че ако човек с болничен за домашно лечение напусне страната и мине границата веднага се разбира и глобите са жестоки. Няма как да отскочиш за 3 дни до Гърция, като тука, но пък и няма как да сложиш стенд на здрав човек или да лекуваш с "нова формула" за хиляди левове опаковката болест която не се повлиява или да я продадеш на един човек 2 пъти.

9

Анонимен

преди 4 години

Верно ли? Аз тъй като поне 2 пъти на месец ползвам фалшиви болнични държа всеки ден да ми се заплаща коректно!

8

Цирк ГРОБ

преди 4 години

Много ясно че е изкуствено създаден, целта е да се изтъпани Началника и да се РАЗПОРЕДИ.

7

До1

преди 4 години

Патриотите били на Руска хранилка? Амати сериозно ли? Изобщо добре ли си?

6

Анонимен

преди 4 години

И кой ги създаде?Пак Шайката за да отклони общественото внимание от "избора" на ГешеФТ.

5

Анонимен

преди 4 години

Освен за болничните за по сигурно и Гражданската пуснаха

4

Анонимен

преди 4 години

"Работодателите обаче са категорични, че това натоварва бизнеса."Като е толкова тежко положението - да затварят, да продават Ес класите, да се разделят с любовниците и марш - с бодри крачки, към любимото работно място в някоя фабрика от 8 до 18... Ааааа, сега изведнъж вече не им се струва много натоварващ първия ден от болничния, а?

3

Скачени

преди 4 години

съдове са проблемите в здравеопазването и фалшивите болнични. Ако държавата прехвърли тежестта върху работниците реално проблема с липсата на информационна система в здравеопазването никога няма да бъде решен. Гледаме по филмите, как в спешните отделения по света предварително са уведомени и подготвени за приемане на пристигащ спешен случай, а при нас дете умира от ГРИП! Докато няма проследимост в системата за заболяването и лекуването му КРАДЕНЕТО от всички възможни посоки ще е факт.

2

Анонимен

преди 4 години

Че само той да е. Сега и глупостите за ГО също са изкуствени. Целта на тези фалшиви новини е да се стресира народа, след това Бойко да пристига с исказването, че е спрял безумните предложиения и така да си вдига рейтинга.

1

Радослав

преди 4 години

Бюджет 2020 - бюджет без реформи, отново насочен в полза на "социално слабите" и без никаква мисъл в полза на данъкоплатците, бюджет на продължаващата кражба, бюджет със същите заложени кражби в края на годината при поредното "ударно" харчене на предварително скрит бюджетен излишък в края на годината за да може да се изхарчи безконтролно от управляващите! Поредната пропиляна година в управлението на Младежкото БКП (ГРОБ)и комбината им с останалите разсейки на БКП!