6

Тазманийски дявол

преди 4 години

1. Защо името е английско?2. Почти 80% от не пакетираните храни не биха били допуснати до пазара в нормална държава! Виждал съм и помирисвал 24 тона изгнил лук от Германия за " Кауфланд"- България. 3. Като количество много от " годната" храна е готвена или остатък в порцията. 4. На този етап Човечеството няма проблем с изхранването! Ни бедуини, ни ескимоси бягат от местообитанието си!5. Примерът с бананите и доматите е глупав! Бихте ли ги купили на пазара? Много ни станаха всякакви НПО!

5

Мими

преди 4 години

И една трета от храната, която ядем не е годна за консумация!

4

Анонимен

преди 4 години

От изхфърлени продукти в контейнерите на големите немски вериги седмица преди да им изтече срока на годност две години съм се хранил. В момента незнам дали изхвърлят годна храна но през 1995 година изхвърляха. И това изхвърляне беше през ден. Тонове годна храна отиваше в контейнерите. След като си намерих стабилна работа и се ожених по контейнерите ходеха само най закъсалите които нямаха никакви доходи.

3

Румборак

преди 4 години

Изхвърлят храна само глупавите , ниско интелигентни и ниско духовни хора. Понеже не могат да си правят елементарни сметки. Но после реват с пълни гърло , че нямат пари.

2

Норче

преди 4 години

По принцип за да изхвърляш храна значи си смотан и не си правиш сметката. Който купува като луд и не знае какво прави, естествено че ще хвърля. Изхвърлят храна разни селски ресторанти, селски магазини и други подобни недомаслени заведения. Мениджмънта ако е качествен не допуска такива oлигoфрeнни изпълнения.

1

Анонимен

преди 4 години

Не понял. По-добре да хапна и да ми остане, отколкото да хапна, да не ми стигне и да си легна гладен. Да, ще хвърля 100 грама. Годишно го кажи 40 килограма.Ако някой е толкова гладен, да се навърта около мен, като се наям - да дообере с краешника. Отказвам да си недояждам, щото направили някаква организация някъде и ми броят трохите.