18

картоф компиров

преди 4 години

дори водната планина рила вече няма вода,а искъра е полупразен...не мислите ли,че софия я чака същата съдба като перник...и малкото вода,която се влива в язовир "искър"е отровена от самоковските роми,които умишлено хвърлят всякаква смрад и воня директно в реката...и същевременно рушат коритото и стената.кметът е безсилен и вдига рамене.

17

Анонимен

преди 4 години

Къде са парите,а? 5 милиарда..то мафия няма дъно,няма как.То и в Бг е същата история.Без да дават сметка,че всичко се връща..А за Венеция отдавно се говори,че потъва..И много други градове .

16

таня

преди 4 години

заради човешката алчност алпите за зверски унищожени.туристическата индустрия и алчността водят до това-венеция е под вода,а алпите вместо скиори-свлачища,кал,лавини...а лунни пейзажи ала язовир "студена'все по-чести...

15

пиер

преди 4 години

венеция потъва и се наводнява,а пасторалните австрийски алпи свлачища и кални реки и потоци...това е бъдещето на човечеството...обезлесяването на алпите и тоталната урбанизация на тази красива планина дава своите плодове и тепърва ще ги дава.вода ще има,но тя ще е негодна за пиене,а градовете като перник на воден режим ще се увеличават...ловеч,плевен,търговище и т.н.

14

Анонимен

преди 4 години

На какво са се надявали родителите им на тези юнаци като са знаели че през 1966 година са преживяли най голямото наводнение от близо 2 метра. За тези 53 години можеха да изградят съоръжения които да не позволят морето да ги наводни. Ама Капиталиста е учил само действие събиране изваждане нее учил. Представям си как ще се издавят когато се вдигне нивото на морето с един метър. Капиталисти кво да ги правиш.

13

Наблюдател

преди 4 години

Един водопровод Венеция - Перник ще реши проблема.

12

Анонимен

преди 4 години

Бат Георги отпуши канала бре, протече банята!

11

Aнонимен

преди 4 години

Атлантида !

10

Анонимен

преди 4 години

На ред са Холандия и Великобритания. Адиос мучачос!

9

Анонимен

преди 4 години

Ама тези хора не разбират ли че е време да се изнасят от там? Скоро всчики крайбрежни градове ще са под вода. Очакванията са световния океан да се вдигне със 5 метра като се стопят всички ледници в северната част. Холандия например ще бъде изтрита от картата. А в България някой курорти като Слънчев Бряг и други ще са на 1 метър под вода.

8

123

преди 4 години

Водата тъкмо ще измие опиканата Венеция, до откриването на новият сезон.

7

Анонимен

преди 4 години

Дребно нещастие е това, а на Боко Фалкон-а му се счупи и сега няма със какво да лети до САЩ.

6

Щ. Младши

преди 4 години

Институциите не могат да реагират за една секунда нито за един ден,както му се струва на Паоло- те първо трябва да регистрират щетите,после да ги изчислят,да предвидят извънреден бюджет за покриване на нуждите и когато се получат парите,едва тогава ще реагират. Моментална реакция се прави само във военно време- той нека се радва че времето не е военно и да чака- някой ден помощта ще стигне и до него.

5

Предложение

преди 4 години

Да отиде правителствена делегация с куция фълкон, да ядат и пият и да се оплакват една седмица, и после да побратимят Венеция и Перник.

4

пецата

преди 4 години

меркел да им даде 800 млрд евро безвъзмездно да си построят дига , бг естествено ще плати от солидарност 200 млрд защото все пак сме в семейството на ес а някой ден и ние може да тръгнем под вода и да ни върнат услугата , плащай и се потапяй

3

Андрешко

преди 4 години

Водата пак ни изненада ! Ако живеем във едно добре уредено бъдеще, където знаем всичко, което ще се случи, това всъщност е миналото. По тази причина между миналото и бъдещето има и разлика и водата може да ни изненада. Сухо е тогава, когато няма вода.

2

Анонимен

преди 4 години

Тея пак върху вода живеят....се удавят :) После само в България кво било. Ей ги на всякъде едно и също. Даже България ги изпреварва някой път по организираност.

1

Анонимен

преди 4 години

Толкова години не си построиха една дига италианците да им спира водата, ами сега ще плащат като за 5 диги.