10

Алоо

преди 4 години

Дела искаме, не статистика.

9

Да

преди 4 години

А на бас че зимата па ша ни изненада.

8

минувач

преди 4 години

Е, то прогнозата е че още две седмици (поне) няма да има отрицателни температури, ама лошо няма - нека са 'готови' нека им плащаме... Интересно - забелязъл съм че докато е топло - са все готови, нали така? А като падне сняг - все тогава имат проблем с готовността? Що ли тка се получава? И тогава за София излиза Фъндъчкова и казва - ще има неустойк! (тва за пред 'матриала' де). Ама до сега никой не е платил - пак се питам - що ли? Явно съм '***' ама не толкова *** та да се разбирам с Баце...

7

IceAge

преди 4 години

Ако завали сняг, на всеки седем километра ще има по един.

6

Анонимен

преди 4 години

Да ни е честито поредното усвояване на средства. Моля всеки, който срещне снегорин с вдигнато гребло да снима и публикува.

5

Антон

преди 4 години

До ИвоС брат ми се обзалошихме, че поне 3 пъти ще ни изненада времето този сезон :Д

4

Чомбе

преди 4 години

Зимата изненадва само калпавите шофьори. Когато вали сняг е добре, 80% от вас изобщо да не шофирате. На сухо едвам се оправяте, а на сняг сте пълна трагедия.

3

Наблюдател

преди 4 години

Сигурно и джипа на баце е в списъка с едно сгъваемо гребло в багажника при нужда.

2

Анонимен

преди 4 години

Тия Сеяндури имат ли си напредстава колко са 3000 снегорина. Това означава че ако излязът всички по пътищата няма да можем да се разминем. А в повечето случаи тези снегорини се водят само на хартия без реално да излизат по пътищата но за сметка на това някой другарчета си делкат мангизите за тях. И къде видяха този сняг сънуваха ли го. До Януари няма да има никакъв сняг.

1

Иво

преди 4 години

Гаранция ще ги изненада пак