11

Анонимен

преди 4 години

Червените рубашки се готвят на война с DAEWOO HYUNDAI LG SAMSUNG...Aз избирам вторите, ежедневно!

10

АнонимеН

преди 4 години

КИМ ЧЕН УН УМРЯ ПРЕЗ 2014-ТА ОТ ЛЪЧЕВА БОЛЕСТ!! ПОСЛЕДНО СЕ ПОЯВИ НА СЦЕНАТА КАТО КУЦАШЕ И ИЗЧЕЗНА ЗА ПОЛОВИН ГОДИНА НАПЪЛНО !! СЛЕД ТОВА ПРОБУТАХА ТОВА ОТ СНИМКАТА ЗА КИМ ЧЕН УН А ТО Е МНОГО ПО-МЛАДО И НАПЪЛНО НЕХАРИЗМАТИЧНО!!!КИМ ЧЕН УН ИМАШЕ ИЗЛЪЧВАНЕТО И ТЕЖЕСТТА НА ПОЛОЖЕНИЕТО СИ КАТО ЛИДЕР НО ВЕЧЕ НЕ Е СРЕД ЖИВИТЕ!

9

Анонимен

преди 4 години

Натуфците кроят лошо нещо.Ким с приветствие

8

българин

преди 4 години

Тоя "запад" Ми се струва вече.Че е един голям болен мозък! Все " войни" му се привиждат.Сякаш той е цвете за " мирисане"! Америка Кънев ли не " влезе" със своето НАТО! Израел гърми около себе си където се сети! Сега пък на Турция и се привидя " враг" в Сирия! И щото са комунистически държави, Та само " лошото" вижда в тях! Ами и те като " запада" си имат оръжие! И? За самозащита! А не да нападат! Политиката на запада е.Щом не са с нас.Са против нас. Ама не са! Там живота просто си тече нормално!

7

Анонимен

преди 4 години

Не се готви.Нооо, не се знае.

6

Бау

преди 4 години

Според мен се притесни от нашите самолети. Станахме много опасни.

5

Анонимен

преди 4 години

От тая кaша не разбрах изобщо дали Ким се готви да напада някой си... Но повечето хора ще прочетат само заглавието и ще останат с впечатлението че Ким е накакъв военен маниак.

4

Victimized

преди 4 години

Ако вземаме предвид типа въоръжение, ПВО системите са предимно за отбрана, понеже е ПРОТИВО ВЪЗДУШНА ОТБРАНА. Спряга се за война, но не таква при която той ще атакува.От друга страна банкянския и групировката му купиха Изтребители, които по същество са ОФАНЗИВНИ оръжия, особенно много целевите ф 16 с които толкоз се хвалят. Но нали трябва да си вземем поредната доза страх, трябват и такива "новини"

3

Иван

преди 4 години

Това е друго "свободно крякане на патиците" :-)

2

Анонимен

преди 4 години

Тия *** ще ни изтрепят. Ето до това води тоталоитарния комунизъм.

1

айдее

преди 4 години

Аман от простотии!