81

а бе,човече

преди 4 години

До муспиИзобщо не си в час,защо дращиш глупости!?Хазарската държава загива още в 10-ти век,каква Испания,какви 5 лева!?И не стига това,ами на всичкото отгоре си набъркал руснаци и украинци!?Един съвет-пробвай с шумерите,ще звучиш по-фотогенично!А ако набуташ и Борисов,цена няма да имаш!!!

80

Справка

преди 4 години

Не е кой знае какво усилие да се направи справка за хаzарите в Интеренет. Хаzарите по ген са тюркско племе,т.е. монголоиди. По религия са били карашък - ислям,християнство,езичество ,юдаизъм. Елитът им е приел юдаизма и през 860 г. точно това е мисията на Констонтин Кирил Филосов - да ги кандърдисва за християнството,но те приемат юдаизма. Държавата им е разгромена от руснаците през 965г.,а последните остатъци са изгонени от куманите през 11век. Юдейските хаюаии като паиаюити плъзват в Европа.

79

муспи

преди 4 години

До Анонимен - Хазария е била населена с руснаци, украинци и всичките племена между Черно и Каспийско море, под властта на Кагана завладян от евреите, - нещо като САЩ сега. Те са биле семити, изгонени от Испания след 8 века присъствие и с нови планов да завладеят Европа чрез азербайджано-узбекистано-тюрксо племе, - Йехова си сменя бесовете независимо от обещанията дето им дава. Сега на тези а-у-тюрки които владеят света, Йхве им гласи подмяна с китайци, и то от Кантон.

78

В миналото няма &quo

преди 4 години

По-добре лош закон, но закон. Освен това, в историята няма "ако".

77

Анонимен

преди 4 години

До муспиСлед 9 век,никъде и в никой източник не се споменава за хазари,абсолютно никъде,те просто изчезват.Вие си правите гаргара само с вятъра,с нещо несъществуващо,защото хазари няма,но евреи комунисти през 19 век в Русия е имало,а те нямат нищо общо с хазарите,които са изчезнали много отдавна.

76

Анонимен

преди 4 години

Тази статия не е за евреите,а е специално написана срещу Германия,но не са познали,в България никой няма да намрази немците,Русия и Германия са двете държави към които българите изпитват почит.И тази статия колко още време ще виси тук?

75

муспи

преди 4 години

Цялото световно еврейство са хазари. Те са имали бандитска империя между Черно и Каспийско море, за рая им е служило украинското и руско население. Биле са ужас за народите - гигантски мита, конфискации по пътя Европа Китай, непрекъснати войни с наемни армии и пари, пари. Русия още не е била създадена, но Киевския Княз Светослав ги разбива. И типично еврейско, - рабитата му предложили да приеме юдаизма и ще го научат как се правят пари. Той ги изгонил, като се разпоредил първо да ги набият.

74

:))

преди 4 години

До Анонимен 73С това линейно мислене е много интересно как намираш пътя до мола!?

73

Анонимен

преди 4 години

До Не САЩ а...Никакви хазари не е имало в Русия,хазарите се настаняват на част от територията на Стара Велика България(в днешна Украйна) и се смесват с черните българи,след около 1 - 1,5 века са разбити окончателно от руснаците и след това изобщо изчезва споменаването на "хазари" в източниците,а руснаците построяват столицата си Киев там през 8 век.След 8-9 век няма НИКАКВИ хазари и повече не се споменава за тях.

72

Анонимен

преди 4 години

Преди 80 год някакъв човек набил дядо му.. Боже,боже.Жалки хора.

71

Не САЩ а...

преди 4 години

Не САЩ ,а Съветска Русия и по-късно СССР беше най-еvрейската държава. При Ленин и Троцки еvрео-хаzарите бяха 95% от управленския кадър на тази държава. Сталин последователно се чистеше от хаzарsкия елит: една част изтреби като врагове на революцията,на друга част направи автономна република и на най-голямата част разреши да емигрират в Израел. Въпреки това СССР си остана държавата с най-големите попълзновения на еvреите до властта. Хрушча,Андропов,Горби и Елцин си бяха или еvреи или техни кукли.

70

милицай

преди 4 години

И България трябва да приеме 116 за евреите, а не те да си мислят,че сме разграден двор и могат всичко да си позволяват сякаш са нещо повече от своите братчеди, които постоянно стрелят. Да не се окажем и ние в същата ситуация. По добре 116

69

ай сиктир

преди 4 години

на прадядо си търси гражднанство да си е стоялав германия

68

Анонимен

преди 4 години

И ние не искаме русофилите, че ни саботират държавата и затова не може да просперира.

67

муспи

преди 4 години

Бойко Борисоф каза, че Германия не е убивала 6 милиона, а България. Сидеров е пуснал слуха че сме спасили евреите, а крематориумите още димят. Изплащанията ще започнат още Днес, и ние имаме от къде да дадем пари. Ще вземем заеми от ЕС, Брюксел като разбере за какво - веднага ще даде. Ще спрем с тези магистрали, че и на мен ми писнаха, ще спрем пенсиите, здравеопазването и въобще всякакви социални изг$зици. Ще им дадем и територията, - не е толерантно да се задържа Обетованата земя.

66

Тома неверни

преди 4 години

Да им пратим патрЕотите,те и на *** дадоха гражданство

65

Аман бееее

преди 4 години

Цялата медийна система е пропита с пропаганда за лихварското племе от кръвопийци. Аман!

64

Каунь

преди 4 години

Пари, наследство, юдейн платена статия

63

Стамат

преди 4 години

Къде ли ги пък искат нашите приятели?!

62

До Анонимен 51

преди 4 години

Чистката я правят те, за това Хитлер напада СССР.Много поздрави имаш, дори Андропов и Черненко имат еврейски корени, да не говорим за Путин.