9

Анонимен

преди 4 години

Момче....

8

Анонимен

преди 4 години

...Докато трае делото, Опелът ще изгние с което доказателствата, че е карал моторно превозно средство без книжка и под влияние на алкохол също ще изчезнат...

7

шматка

преди 4 години

До 7Е как какво.Пробация.Ще ходи с колата да се подписва.Шегата на страна но по селата е страшна работа.Там книжки прегледи застраховки са пълна мъгла.Масово карат пийнали защото няма полиция.

6

Анонимен

преди 4 години

Когато извършителя е Българин му пишат трите имена, егн-то, адреса, къде е учил, какво работи, кои са му роднини, съседи и приятели, и снимка задължително. Когато е турчин, само инициалите. А когато е интегриращ се плащач с фалшив телк, никога нищо не работил, нямащ един редовен документ, но гласуващ срещу 50 кинта за сожука, не се пише нищо. Само хроника.

5

избирател

преди 4 години

Еее то бива,бива да не ти върви,ама...

4

123

преди 4 години

Добре,че не е блъснал някое дърво,че не останаха.Ако беше станало най-лошото,кой щеше да е виновен?После бдения,протести,подписки,а че не знаем къде са ни децата и какво правят,за това пак ли държавата е виновна?Тая кола да не я е намерил на улицата?

3

Едно гатанка

преди 4 години

Къде е кака Ружа?Къде е леля Гошка?Къде е пиеньето?

2

Ноби

преди 4 години

в тая държава всичко е възможно.

1

Анонимен

преди 4 години

Важното е акция "Зима" да върви. Зимам аз, зима колегата, зимам аз, зима колегата. Ние сички зимаме.А сега, че пиян без книжка ни е блъснал - ние и за това ше зимаме. Болничен.