10

Анонимен

преди 4 години

Французите в момента доказват, че наистина са се превърнали от хора свободомислещи разкрепостени и със собствено оригинално виждане по много въпроси в съвременния свят в жалки мижитурки Ужасно разочарование.Сега се влачат по акъла на хора които имат властта да им нареждат и да ги заплашват, защото сега такова е статуквото Толкова години вече разни *** не оставиха Полански на мира.И да има нещо в характера му то си има своето реално обяснение. Но хората са доказано страхливи. жалко!

9

Анонимен

преди 4 години

До 6Да, ама като си организацийка, де си гледа смао собствения ***, е много лесно, до го изриташ сега, а после, ако го оневинят, да се извиниш и да го приемеш, като даже и някаква клиширана реч дръпнеш, а ако той откаже да се върне дребнав и злопаметен го изкарваш. Ако го осъдят, яко се перчиш, как си направил правилното нешо, въпреки, че било трудно.

8

Victimized

преди 4 години

Важното е, че неговите братя по извратения в Холивуд правят подписка да бъде допуснат обратно в САЩ, лично Мерил Стрийп, дето иначе много защитава жените срещу лошите мъже, лично от трибуната на Оскарите призова за това.Елита е непрекосновен, днес биографката на кралското семейство обяви, че да спазариш малолетна да прави секс с теб не било педофилия, по повод скандала с Принц Андрю, за който по между другото тука никой нищо не пише.....

7

Ново Обвинен

преди 4 години

Какви НОВИ обвинения? Този е доказан изнасилвач на 13 годишно момиче в САЩ, още преди 75-та, осъден, вкаран в затвора и избягал от там, както и от щатите! Ако се върне в САЩ, вероятно ще бъде вкаран в затвора! Сетили са се френските кинодейци - до скоро му правеха четки и поклони!

6

ПроСоТо

преди 4 години

Свежо!!!!..-Некаква декларация от ФРЕНСКИТЕ..там..прочетохте....И това на фона на..както се изразява Лорд Блак Адер:..-"Французина би си легнал и с мивката,стига да си сложи пола"....След ....наистина добрата серия с Ален Делон и сериите на Луи дьо Финес,френското кино изпадна В КОЛАПС!Съжалявам,но може ли некой да посочи нещо ЗНАЧИМО,произведено от "СледАленделоновсокото " френско кино?..не мога да си обясня тая реакция освен с подозрението,че са "обърнали резбата"..въпросните франчуля

5

Анонимен

преди 4 години

нали съда доказва кой е виновен и кой не? Нали първо съда трябва да се произнесе? Според мен, този Жоливе трябва да бъде подведен под съдебна отговорност за това че потъпква конституцията.

4

Анонимен

преди 4 години

До руснакАбе я си виж какви неща има и по твоята телевизия, па тогава ми говори ... навсякъде, шоубизнеса е от разни рчалнати.

3

Анонимен

преди 4 години

Вярно няма лоша реклама

2

rusnak

преди 4 години

Само на мен ли ми се струва че западняците са необратимо психично болни?

1

Анонимен

преди 4 години

Представете си тоя на снимката - изнасилва. Жертвата случайно кихнала и го залепила на стената. Аре стига глупости...