18

Анонимен

преди 4 години

До 18тоест на 35 си нямал нито семейство, нито стабилен живот, занимавал си се с тинейджърчета, а след като сте имали за какво да си говорите сте били и на един акъл. Е щом те кефи - твоя си работа

17

Анонимен

преди 4 години

"Ходил си при 45-годишни "чичковци" като си бил на 20, защото имали 3-ра ръка мотори?"Леко си 6 волтов, не поддържаш ампеража. Бил съм на къмто 35, имал съм 8-*** ръка пистак и са се лепили 20 годишни като невидели. Даже нямаше значение, че на пистака 5-та не му бачкаше и скачаше директно на 6-та, нито че все трябваше да му се долива масло всеки петък. Най-добрата инвестиция на 2000 лева в живота ми.

16

Анонимен

преди 4 години

До 16Ходил си при 45-годишни "чичковци" като си бил на 20, защото имали 3-ра ръка мотори?

15

Анонимен

преди 4 години

"За сметка на това си купи един умирисан "пистак" и се мъчи да сваля 18 годишни."Те до 24-25 някъде няма какво да им се мъчи, сами си идват. От опит.

14

шматка

преди 4 години

Който си го може си го можеДве машини на широк и хубав път...и се блъснали.Както се казва по трудно ще е да се блъснат отколкото да не го направят но те успели.

13

Анонимен

преди 4 години

И тук има един такъв 45 годишен образ - направи "ремонт" у тях. Стените не ги шпаклова - 3та година си седи така гипс-картона с видиите по него. За сметка на това си купи един умирисан "пистак" и се мъчи да сваля 18 годишни.

12

Анонимен

преди 4 години

До до 3Ще се придвижва както си иска ! Не разбрах по това време има ограничение за движение с мотори ли ? Трябва да има ограничение за такива като тебе, които много разбират !!!

11

Сп???нс

преди 4 години

"Който нож вади- от нож умира" Най-вероятно е имало къси-дълги и са взели да си ги мерят със 160км/ч.

10

до 3

преди 4 години

Точно така, що за човек си да караш мотор в 1,30 ч. по нощите, освен ако е нещо изключително спешно - да помагаш на някой изпаднал в беда, или да ти гори имот.

9

Анонимен

преди 4 години

По селата психиката е: " Ти ли ще ми кажеш".Карат коли и мотори в насрещното ,въобще как си искат.Следкоето, този почин го пренасят в инфраструктурата на АПИ.Излизайки от едно село ,едно хлапе меизпревари със скутер и карайки пред мен ме накара да намаля,да спра и ми каза:"Защо караш на дълги ,като аз съм пред теб."

8

До всички цървули,

преди 4 години

които се чудят какво прави 58-годишен с мотор Хонда на магистралата в 1,30 след полунощ.Ами предвижва се от някъде до някъде като всички вас ***.Докато има такива селски коментари на новини като тази нещата ще стават все по зле.Оскотяхме душевно през последните 30 години.

7

Наблюдател до 5

преди 4 години

Във Варна още не е обявено началото на отоплителния сезон от местната топлофикация, така че дори и по твоята логика мотоциклетиста правомерно е шофирал по магистралата. Бог да прости и двамата!

6

Анонимен

преди 4 години

Ако АПИ няма пари за лампички и светлоотразителни елементи по магистралите, поне да сложат тиквени фенери.

5

Анонимен

преди 4 години

Когато топлофикация обяви отоплителния сезон, трябва да се сложат зимните гуми, а всички двуколесни по гаражите и стаичките. Какво е правил дъртия моторист по това време на годината и денонощието на пътя не се знае.

4

Анонимен

преди 4 години

Важното е че сме стабилни, като коч на лед, а полюцатйти отчитат спад в броя на загиналите в катастрофи, нищо ще по данни на болниците те са два пъти повече. Видими резултати.

3

Т.Шак

преди 4 години

58-годишен с мотор Хонда на магистралата в 1,30 след полунощ!

2

Анонимен

преди 4 години

Образувано досъдебно производство, а пък двамата умрели. Бог да ги прости.

1

Анонимен

преди 4 години

Тоя с мерцедеса сигурно е сякъл пътя на моториста изкачайки от дясна в лява лента.