20

Анонимен

преди 4 години

Хубаво е синдикатите да се замислят какви са и колко струват на българските работещи, които си плащат данъци и и по принуда да членове на синдикати и там да плащат ,и безсмислен членски внос .

19

До19

преди 4 години

Всичко това може да се иска като излезнем навън,с писане по форумите няма да стане!

18

Анонимен

преди 4 години

Само заради единия ден болничен ли ще е стачката? Ами ниските доходи? Ниската МРЗ? Ами удълженото работно време? Почивните дни? Неплащането на извънредния труд?

17

50 год

преди 4 години

През годините съм бил член и на двата профсъюза и на още два моряшки, никога не съм искал членство, но работодателите са ме е "принуждавали", защото така трябва и съответно са ми удържали членски вноски. Най-смешни бяха КНСБ, през 90те. От събраните пари си плащаха заплатите и разни разходи, а предприятието им даваше стаите ей така. Като хартисат пари даваха банкети или раздаваха салам и кашкавал??? Хората бяха свикнали с мисълта, че профсъюза ДАВА салам. Подкрепа и другите не даваха нищо.Това е

16

Анонимен

преди 4 години

Питам се кой защитават профсъюзите? Защитаваха крадците на гориво и тунеядците в БДЖ. Защитаваха Кремиковци, дето тровеше софийското поле и точеше държавния бюджет. Защитаваха тези без осигуретителен стаж и малък такъв да делят парите със съвестните рабещи. Защитаваха братята, дето само раждат деца и не работят. Да точат фондовете на тези дето работят. Сега защитатват шмекерите с болничните дето оставят колегите да работят и тяхната работа. Профсъюзи! Паразитосъюзи по-точно.

15

Анонимен

преди 4 години

Какви "срещи"тия тунеядци не разбират от добро!

14

5

преди 4 години

Поредната синдикална мимикрия !Това ли е най-големият проблем на работниците ? А мизирните заплати , лошите условия на труд , парите под масата .... Куха демонстация на лъжлива синдикална активност !

13

Дръндер

преди 4 години

До Айде стигаАйде стига простотии а? Заради глам*ави като теб сме на това дередже!

12

eve1

преди 4 години

Ако ще има стачка,то да е и за заплатите!

11

Щерю

преди 4 години

Най- нищо не правещите институции! Ако бяха истински синдикати нямаше при 30 г. демокрация да сме все с най- ниските заплати в Европа. Играят игри с Бизнеса и привидно правят нещо за трудещите се. Още едни тунеядци на гърба ни..

10

Анонимен

преди 4 години

Здравейте циркаджии!

9

Анонимен

преди 4 години

Тоя проблем с болничните възникна ей така от нищото и ми се струва, че се замазва нещо много по голямо....Пример-пенсионните фондове...

8

Един

преди 4 години

Да питам - Борисов като падне от власт, Владко ще почне ли да си плаща наема? Мерси.

7

Анонимен

преди 4 години

е последно 98 май бях на протест.

6

Анонимен

преди 4 години

Мярката на баце е в буквален смисъл " Болен здрав носи" и дай сега щото са казали, че има фалшиви болнични да одрусаме болните. Това не е решението на проблема. Прилича ми на пожарникарска история.

5

Ф.С.В.

преди 4 години

Хайде -казвайте датата -че ми омръзна от ални капиталисти и продажни политици водещи се законодателна власт! Ако искаме да живеем в БГ -трябва да покажем на алчняците -че ще се съобразяват с работещите!! Не може постоянно да ни правят на глупави роби- Не ни карайте да съжаляваме че сме останали в България!!

4

Айде стига

преди 4 години

Добре де всички искаме да живеем в нормална държава и когато се предприемат мерки за това скачат едни недоволни и се почва с протести. Аз съм за тази промяна. Е работата , когато дойдат празници и заболяемостта рязко се увеличава. Е айде стига толкова. Дами си правим мръсно после друг ни е виновен.

3

главанак

преди 4 години

На тия измислени профсъюзи кой ли им вярва! Нали и те са на хранилка при тиквата! Ако бяхме нормална държава, както Гърция, Румъния, Чехия и т.н , отдавна да са обявили поне една 24-часова стачка! А те се крият като мишоци и пригласят на мафията герб!

2

Анонимен

преди 4 години

Това ми мяза на клатене на генерала.

1

Анонимен

преди 4 години

Дали ще доживея да видя продажните синдикати да изкарат хората на улицата? Не ми се вярва. Чини ми се, че отново е само пушилка.