11

Анонимен

преди 4 години

Така беше и на площад Тя-нан-мън в Пекин. Американците се бяха погрижили огромният площад да се напълни. Предупредиха ги един-два пъти да си тръгнат. Не се вслушаха. Тогава затвориха всички изходи на площада и вкараха танкове. Казват, че не е имало оцелели. Оттогава в Китай няма протести. Вероятно и тези в Хон-Кон ще бъда вразумени по същия начин.

10

Анонимен

преди 4 години

Пекин не знаят ли че ако сащ кажат, че ХК е американски щат значи е американски? Федералните закони са всеобхватни и необятни!

9

Анонимен

преди 4 години

Какво се ослушват още китайците та не са разпердушинили протестиращите сороси ! Ако им е неудобно да поканят руски командоси

8

Карнобат:

преди 4 години

Киев: Само ние можем да вземем решения за Крим....................................Вие сте превратаджии и не сте легитимни. И ши идети муя.

7

Хипотенуза

преди 4 години

"Свобода", "демокрация", "права на човека"... днес, това са само съвременните еквиваленти на едновремешните шарени стъкълца, с които са лъжели не гри и индианци, да ги заробват, да им взимат златото, земята, децатата, живота... всичко.

6

полезен

преди 4 години

И какво викал Солженицин: "Аз мислех, че сте били срещу комунизма, пък вий сте били срещу Русия".

5

Анонимен

преди 4 години

Провокаторите трябва да бъдат намерени и смачкани като ***

4

Дръндер

преди 4 години

Ама как лъжете! Никой не протестира от скука!

3

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАБелград: само ние можем да вземаме решения за Косово...

2

noFreeman

преди 4 години

ми вземете го де укрита... страната ви загива по най-безмилостния начин... над 10 милиона са напуснали страната, възрастните са под тотален геноцид... пишете истината ейййй... през месец съм там с жена ми да види и помогне на баща си.... хората измират трудно ми е да го опиша... знам, че това, което пиша няма да го пуснат, но... истината е най-важната в случая!!!

1

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Киев: Само ние можем да вземем решения за Крим...