15

Анонимен

преди 4 години

"...проверяват дали храната в училищния стол е причина за натравянето" - не, не е ! Случайност е 20 души да постъпят с едни и същи симптоми след хранене...

14

kentavar

преди 4 години

Работих в стола на болницата,където се готви храната.Не издържах и напуснах.Плъховете са големи колкото котки ,чистота нулева,продуктите с най-лошо качество,но пък евтени.Шефката безхаберна,нагла и безочлива.Проверки се правиха наужким,да се отбие номера.Тия са за затваряне

13

Доктор Дулитъл

преди 4 години

Само за протокола: Стомашни притеснения се проявяват и при хранене с мръсни ръце. Не ми се вярва, че в този стол ядат само от "специалните" деца. Всичко е вряло в един казан, нали?

12

Анонимен

преди 4 години

Горките дечица. От какъвто и етнос да са, не заслужават това. Никой не заслужава това. Тая държава е ад. Прави всичко възможно да си умори гражданите.

11

Анонимен

преди 4 години

Хранителните продукти се замърсяват по време на обработването или по късно при продължителното съхраняване при условия благоприятни за масово размножаване на микроорганизмите съпроводено с натрупване на голямо количество токсини например при стайна температура се образуват токсини в кремове ,мляко. месо Хранителните продукти се замърсяват и самите заети по хранителната верига работници боледуващи от гнойни инфекции- ангини- абцеси или носители на салмонели и се контролираха редовно от ХЕИ!!

10

7+

преди 4 години

Репортаж от Ямбол или от Ню Делхи?

9

Анонимен

преди 4 години

До хахДа.

8

ДАНЪКОПЛАТЕЦ

преди 4 години

Механа СТРАНДЖА ПРАВИ КЕТЪРИНГА! ХРАНАТА Е ВИНАГИ ВКИСНАТА И МИРИШЕ НА ПОМИЯ! КМЕТА ДА НЕ СТОЙ КАТО ОЩИПАН АМИ ДА ВЗИМА МЕРКИ! КОГА ЯДЕ ПРАСЕНЦА ПО КОЛЕДА В СТРАДЖАТА ХУБАВО МУ БЕШЕ!

7

gost

преди 4 години

дано БХК да не надуши случая и да съди България. Ясно за кой контингент става въпрос, да ужасно е случаят, но ако бяха българчета, щяха да изкарат масово склоняване към самоубийство като случая с многодетната българска майка от Кардам, пък после дядото ги бил отровил спорлед милиционерите, нелепо просто.На тези и обезщететние ще им дадат,а българското семейство го побъркаха и заплашваха да го съдят,да им вземат децата в най-тежия момент.

6

Анонимен

преди 4 години

Обикновено готвачите след пържене,остатъчното олио го влагат в следващата храна.Полагащото се олио си го присвояват.След термична обработка,олиото се окислява и става оксална кисекина.Преди години ядох паприкаш с аромат на кюфтета,след което страшни болки в стомаха и гадене.От тогава след пържене,олиото..... в канала!

5

хах

преди 4 години

Тези 20 болнични към "лъжливете" ли ще ги пишете?

4

Elf

преди 4 години

Spesno izvikaite Prof.Dr.Domuschiev i Dozent Jurnalis Ivanov !Edno porachkovo materialche v Nova TV i hop !-decata sa izlekuvani!

3

Анонимен

преди 4 години

Закъснели пратки от изборите.Другарите по навреме да се отчитат,че е още топло!

2

Анонимен

преди 4 години

Шегувате се ,но нещата не са за шега, това са ДЕЦА ,престъпление да си пласираш бо..клуците ,за да имаш печалба дори и за големи хора да доставяш храни..но това си е голяма далавера в БГ и правителството си затваря очите за този геноцид- пробутват ни храни-бо..клуци на невероятно високи цени,и седнали онзи ден да пишат статии как да различаваме фалшиви биохрани ,и за болничните се загрижили , а този ОГромен проблем с храните - как ще ни отърват от мошениците- ни дума

1

Анонимен

преди 4 години

Изтровиха хиликтуратъ с кибапчита.