48

Някой

преди 4 години

Абсолютно законна е окупацията!!! Всички превзети територии след 6 дневната война са законни

47

Анонимен

преди 4 години

ХАХАХА Крим е РУСКИ,Косово Е Сърбия.Корупция хахахаха

46

не може да бъде!

преди 4 години

Не съм убеден ,че въпросът с незаконните селища е много важен - по разни причини!Но становището на САЩ по въпроса е важно ,защото показва отношението им към международното право -те считат,че то трябва винаги да съответства на американския интерес!Ако не съответства ,просто го погазват или го превръщат в изтривалка!А често пъти просто излизат от подписаните договори! Образно казано -мътиш,не мътиш ,ще те ям!

45

за тези дето не зная

преди 4 години

САЩ е създадена на възроди и узакони Израел.....

44

заразно зло

преди 4 години

Типично за държава агресор и терорист,за двойните стандарти изобщо да не говорим?!

43

Бате Гойко

преди 4 години

"Абсолютно невярно. Задължителна е само за мъжете евреи."Влизането в синагога, става само с покрита глава. Не е задължително да е кипа, но е задължително да е покрита. Следователно, ако имаш шапка, каквато и да е- става, ако нямаш- кипа. Тъй като повечето хора, ходят без шапки, може да се каже, че кипата е задължителна.

42

Martin Bormann

преди 4 години

Никой не иска да е отговорен за 3та СВ и всеки манипулира другия надявайки се да го докара до грешка да драсне клечката и тогава да има "отговор" а не агресия. Чернобил и Хирошима доказаха, че ядрени оръжия не могат да разрушат живота и природата толкова лесно. Този страх от тези оръжия вече не е същия и рано или късно вече на никой няма да му пука кой ги има или не. Покрийте се някъде далече докато отмине всичко..... Нова Зеландия е вариант щото в северната хемисфера всичко ще е леш

41

Martin Bormann

преди 4 години

Истината е, че в момента се гласи 3та СВ защото земята е пренаселена, ресурсите не стигат а технологиите не могат да смогнат. Тези промени в климата са ключови и много сериозни и идват от факта, че за да се изхрани човечеството трябва да се унищожи половината гори, а за де се снабди с енергия полюцията ще е неизбежна. Това, че някои имат чиста енергия не означава нищо когато комшиите горят въглища с дим до небесата - небето е общо! Войната трябва да изчисти планетата, но никой не иска да носи от

40

Анонимен

преди 4 години

Щом е задължителна, но не си евреин, нямаш работа в синагогата.

39

Анонимен

преди 4 години

"При влизането в синагога, кипата е задължителна, независимо дали си евреин или не."Абсолютно невярно. Задължителна е само за мъжете евреи.

38

eve1

преди 4 години

Ако САЩ не съществуваха,Земята щеше да е едно много по-добро место за живеене!

37

Анонимен

преди 4 години

Няма как Исус Христос да е бил трак, въпреки, че по онова време там наистина има траки. И простата причина е, че в Библията се продължава историята на евреите и пророчествата как на колонизаторите (траки) трябвало да им се смаже гордостта и т.н. тем подобни. Защото в християнството се чете и стария и новия завет. Въпреки, че дори само в новия, пак се пророкуват победи за евреите. Т.е. Библията е писана от евреи, като съпротивителна пропагандна литература и предания. Да приповдига духa на евреите

36

Бате Гойко

преди 4 години

"трябваше да сложа кипа от уважение към хората"При влизането в синагога, кипата е задължителна, независимо дали си евреин или не.

35

Анонимен

преди 4 години

"Влизал съм в синагогата в София точно веднъж, като гост на едно събитие и трябваше да сложа кипа от уважение към хората вътре"Няма такова изискване към неевреи. Излъгали са те, за да могат да ти се присмиват и да се чувстват доминиращи. Виж, ако ми говориш, че жените в джамия трябва да си покрият косите, това вече е съвсем друго. То и в църква трябва да ги покриват, ама не останаха разбиращи християнки в България. Чалга културата ви завладя, слагате кепенца вече по синагогите.

34

Анонимен

преди 4 години

"Иисус Христос е римлянин от европейската раса (вероятно трак), не е семит. Роден е в Бетлехем, а там по това време няма семити."1. Как разбра, че е "римлянин от ЕВРОПЕЙСКАТА раса"? Източници? 2. Откъде знаеш какви са били хората там, където се е родил? Източници? Не ти ли е известно, че там е роден еврейският цар Давид. С 19 синове. За дъщери няма да говорим. Давид, който убива тракиецът Голиат.

33

Анонимен

преди 4 години

Дедо Трън май сака да си оди , оти в сащ не може без подкрепата на еврейското лоби.Най-умния народ и държат парите на цял свят , затова ги мразят и им завеждат всички.Малка държава заобиколена с врагове ,а просперира , икономика,инфраструктура,армия - с Акъл става тая работа !

32

пияница мистик

преди 4 години

До 41Аааааа, бъркаш нещо. Не е бил трак. Христос е бил съветски гражданин, близък приятел с цар Путин. Също така и православен славянин. Рус, със сини очи. Даже по Дискавъри даваха за него :) Ако не вярваш питай приятелите си, онези 80%, дето са като теб

31

факт

преди 4 години

Да се разберат по братски евреите и арабите.

30

Анонимен

преди 4 години

Традиция бил спазил, ахахахаха!!! Ти кланяш ли се на еврейски богове, ако не си евреин бе, ахахаха!!!

29

Анонимен

преди 4 години

Иисус Христос е римлянин от европейската раса (вероятно трак), не е семит. Роден е в Бетлехем, а там по това време няма семити. Обяснявам ти, макар, че съдейки по арогантното ти отношение, едва ли ще го проумееш. Все пак си заслужава да ти дам шанс.