15

избирател

преди 4 години

Е ся и мъгла ще поръчваме за определен час!!!Леле майкоооо......Кой ги мисли тия глупости бе?!

14

да

преди 4 години

Иначе камерите и снимките нямат абсолютно никакво отношение към качеството на обучението. Това е пак една далавера на ИА АА и някои фирми, които ще гушнат едни пари за системата и въвеждането и. Как никой не протестира затова.

13

Да

преди 4 години

Системата не е лоша и сега, само да се спазва от инструкторите и изпитвачите. И сега курсистът трябва да изпълни на изпита някакви изисквания и нормативи, но това не спазва, защото някои от инструкторите не могат да ти покажат, и някои от изпитвачите взимат пари за изпита. Това е. И в тази система, както навсякъде се говори за промени за законите, но докато не се промени съвестта, нищо няма да се промени.

12

Анонимен

преди 4 години

"Автоинструкторите са срещу въвеждането на електронна система за контрол" само нарушителите с е притасняват от контрола."Ние трябва да работим с интернет..." - всички търговци ползват касов апарат, който е свързан чрез интернет с НАП, щом успяват да работят те, ще се справите и вие."ако броят на учебните часове зад волана се увеличи, това ще повиши цената на курса, което пък ще доведе до отлив на клиенти" а дано, ама надали...защото вече ме е страх да тръгна някъде, че не знам какъв ще срещна

11

Така е ..

преди 4 години

До Анонимен 13 Моя позната в САЩ ми разказа как е минал изпита и в САЩ. Потегляш , завиваш в първата пряка и спираш.Това е .А у нас да има задължително пътуване в София/ натоварено движение/,в дъжд , мъгла и сняг.И разбира се кормуване с зимни и летни гуми.Обучението да продължава около година.

10

Анонимен

преди 4 години

Тия курсове са отживелица!Най добре е да се въведе американската система.Тогава книжката ще стане 100 лева инструкторите ще си намерят нормална работа и загиналите по пътищата ще намалеят с поне 20%.Ама нали сме на балканите, затова пак ще се правим на много умни. Нищо че в белите страни отдвана са ги измислили нещата преди нас.

9

Анонимен

преди 4 години

Ами тъкмо като вдигнат и броя на часовете и цените, ще имат по 2-3 курсиста на ден. И а дано ги научат най-накрая на нещо!

8

Анонимен

преди 4 години

Тия като гледам как обучават.Освен задръствания на друго не обучават.

7

Анонимен

преди 4 години

"Ние трябва да работим с интернет, ако спре интернетът, това означава, че и ние трябва да спрем да работим"Боже, колко мъка има по тоя свят! Интернета ще спре и те гладни ще останат. А може и Слънцето да не изгрее... колко мъка, колко мъка!

6

шматка

преди 4 години

Не можели да работят със смартфон:)))Отде идат тези австралопитеци

5

Австралопитек

преди 4 години

А някой да е виждал, мен, или мои събратя в учебна кола?

4

Анонимен

преди 4 години

Даааааа - цената ТРЯБВА да се вдигне!!!! Не може всеки хашлак за един месец да взема книжка!

3

Джо Бръзия

преди 4 години

А кога т.нар. ИНСТРУКТОРИ ще научат курсистите да управляват автомобил?

2

Сава Томов

преди 4 години

***.. не били най-големите престъпници... и като сте от по-малките добре ли е?31 часа били достатъчни... то 1-2 години ти трябват, тя 31... овца!

1

Анонимен

преди 4 години

Оставка на ионко и Георгиев не на корупция та