15

Анонимен

преди 4 години

Глупости,някой е решил да "демократизира" отново чехите и да ги хване в ярем!А целта е една - да нямат изгодна търговия с Китай и Русия,а само със западн фирми и т.н.

14

Гжегож

преди 4 години

България никога не е била по добре. Сега има пари, лукс, банани, уиски, лимузини, мацки. И всичко това на корем кой колкото може. Преди не е било така. Сега всички са доволни - вижте само по улиците и в магазините . Нали развалиха социализма щото всички били равни ?

13

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Както и да го увъртате истината е, че една не особено съвършена и не особено справедлива система социализма беше заменена с една още по-несъвършена и още по-несправедлива система, която неизвестно защо наричат демокрация.Всъщност няма нищо демократично в днешния ни живот освен правото ни да лаем по форумите ...Дори правото ни да пътуваме навън е спорно, защото уж го има, но всъщност поради финансови причини реално за мнозина го няма.След 30 години ... пак сме наникъде. Факт !

12

F5

преди 4 години

Русенската прокурорка, силистренският проккурор ти пречи да забременееш от яд че той е стерилен и от ревност със секретни технологии..

11

F5

преди 4 години

Русенската прокурорка, защо го защитаваш този силистренски прокурор, харесала си го навярно заради холивудските слушалки и актьорските добавки, и сигурно си била поредната на път да бъде с извадена матка, без да има защо! Можеш да имаш деца! Стани ти нац. прокурорка!

10

F5

преди 4 години

А каква демокрация е от заплатите и наемите ни да се удържа за големите и за образование на чужденци, то деца няма, визуални макети по училищата!

9

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКомунизмът и национал-социализмът са двете страни на една и съща уродлива монета!Единственото спасение за човечеството е пълното им, тотално унищожение!

8

Анонимен

преди 4 години

Демокрацията и комунизма са двете страни на една и съща монета! Единтвеното спасение за човечеството е пълното унищожение. Дано да стане по скоро и да не се мъчат хората дълго.

7

Анонимен

преди 4 години

То и при нас е същата режисура от КГБ,ДС,БКП,БСП.Комунистите привидно станаха демократи и взеха икономическата власт.Където са парите,там е и властта,прикрита чрез производни партии.Имах един отявлен комунист ,на висок партиен пост.Пшегувах се с него във връзка с белият байряк и краха на социализма.Той поверително ми заяви,че сме закъсали малко икономически,ще вземем малко пари от запада и после ще я караме както си знаем....! Ми,като наблюдавам на там вървим.Няма един осъден червен олигарх,а са

6

Анонимен

преди 4 години

Демокрацията е най-порочната система в която светът е живял досега, но е полезна за развитието на хората както и дивия капитализъм, за тези които се продадоха, банани, тоалетна хартия и западна апаратура вместо да си оправят държавата в която имаха всичко за да живеят нормално и да се развиват, нека се блъскат като животни при демокрацията.

5

Анонимен

преди 4 години

Мали предупредил, че постиженията на революцията са застрашени от политици, искащи да концентрират политическата, изпълнителната, законодателната, съдебната и медийната власт в ръцете си. Той ББ ли има предвид?

4

Демокрация

преди 4 години

Свещена крава.

3

Анонимен

преди 4 години

Може ли нормален човек да влиза в кабинки и с бюлетинки да дава власт на други хора да урправляват живота му, а те с тази власт да уреждат себе си и семействата и близките си, а на този който е гласувал да казват - ти сам си управлявай живота, вземи си го сам ръце( ама те имат властта). Какви да тези хора, какво беше казал един професор за 80%!

2

Демократ

преди 4 години

Демокрацията е най-добрата система, но хората по целия свят са прости и не я разбират и прилагат правилно, затова навсякъде където има демокрация е мизерия.

1

noFreeman

преди 4 години

Ами има два пътя... единият е по близко до Русия и Китай... а другият е върлата капиталистическа демокрация... друг път няма, защото няма пари... като не вървиш по гайдата на Европа ти се отнемат пазари и икономиката не върви... не че иначе върви де!!! Ще си я търпим сегашната измислена демокрация докато...