24

Гробокопач

преди 4 години

Предложението на доктора е правилно. Процесът трябва да се контролира точно по този начин. А, това, че българксите работодатели не искат д аплащат, тов ане е новина. Още в началото на 90-сетте те не искаха да плащат;))) вервайте ми. Всички тия работодатели си бяха класически вълци в глутница. Работникът за тях бе средствоз а личното им забогатяване. И сега е така. Абе, знаете пословицата: "Ако искаш да станеш богат, наеми си работници"

23

бай Ристо

преди 4 години

В детските градини ромите са освободени от такса. Ще плащат само българите. На другите избори пак за ГЕРБ да гласувате, главанаци!

22

Анонимен

преди 4 години

Работодателите и МРЗ не искат да плащат, дайте да им работим безплатно по тяхната логика.

21

123

преди 4 години

Държавата много повече ви взима, отколкото ви дава. Не иска да ми удържа пари от заплатата за пенсии, за безработица, ддс... и от тези пари да храни 1 милион кафяви паpазита. Ако умреш преди пенсия какво става с парите дето са ти удържали? Социалната държава е развъдник на мързели и търтеи.

20

Анонимен

преди 4 години

Е, то не може и 3 милиарда за самолети и болнични.Вие сами си избрахте съдбата, като гласувахте за Шайката.

19

ff

преди 4 години

До Радославабе *** , нали и в бг може да отидеш

18

Браво на синдикатите

преди 4 години

Давайте момчета, прекалиха с нахалството си да прецакват хората! Наглеци! Заради злоупотреби,не е ли по-добре да се закрие и държавата по тази логика? Да няма никакви системи и институции, защото има злоупотреби. Умници!!!!

17

Анонимен

преди 4 години

Ще ядат хурката по пълна програма измислените комунистически крадци "работодатели"...

16

Радослав

преди 4 години

До 14Това е работа на държавата защото за да отидеш на море в Гърция ти минаваш граница и от там те има в масивоте на гранична полиция и се иска просто проверка от страна на НОИ към Гранична полиция. Работодателя няма работа да ти гледа фейса! Това е навлизане в личното пространство на работника и следене за което можеш да го съдиш! Всяка жаба да си знае мястото. Следене е работа на държавата, а не на работодателя. Работодателите нямат достъп до масивите на КАТ и Гранична полиция за да следят!

15

payak

преди 4 години

Проблема не е в работодателите, а в държавата. И роботодателят и служителят участват в плащането на осигуровка. Нали това е смисалът в осигуряването. Да даде заместващ доход на болния служител. Държавата казва-работодалят ще плаща първите три дни независимо че плаща осигуровка. Държавата сега казва още-първия ден и роботодателя няма да плаща. И всички мислят, че той, работодателят е виновен. След като държавата не иска да плаща, а това е истината, нека да де не събира осигуровки.

14

Анонимен

преди 4 години

Е то се вижда това от километри, че промяната е заради работодателите, а не защото ще се постигнат някакви мерки срещу валшивите болнични. Отговорност за откриването на фалшивите болнични трябва да поемат и работодетяла и държавата. Конкретно държавата трябва да направи законодателна промяна, а работодателите трябва да я прилгат. Как се хваща валшив болничен ? Измамникът е толкова накъл, че даже си поства снимки във ФБ, че е на почивка, докато е в болнични е кое му е трудното за хващане ?

13

789

преди 4 години

Точно пък като си болен , почва едно разкарване по кабинети, за направления, изследвания, часове има чак след 2-3 дни, обикаляш няколко аптеки за лекарства. , снимки, документи и пр. И вместо да си стои болния у дома, често пъти го правят на луд, или около него трябва да има един здрав, който да тича и вместо него!

12

До Иванов

преди 4 години

-Стил Домусчиев- И Велев,Донев и още знайни и незнайни родни БКП "работодатели"

11

Анонимен

преди 4 години

Домус ага продажник

10

Радослав

преди 4 години

При почти 1 милион държавни служители да заделят няколко стотин които да проверяват болните дали са си у тях или на почивка. Как ли? С новата система на КАТ като видят, че болен колата му напуска града и отива на море или в чужбина! Ама за целта се иска труд, нещо което не е на почит в КАТ или НОИ! Държавата е единствената с ресурса да следи за тези злоупотреби, а не работодателите!

9

Иван Иванов

преди 4 години

Според мен пък точно чуждите инвеститори не им дреме за този един ден. Това се прави от Бг. мизерниците , стил Домусчиев

8

Анонимен

преди 4 години

РАБОТОДАТЕЛИТЕ КАТО НЕ ИСКАТ ДА ПЛАЩАТ ДА БЪДАТ ИЗГОНЕНИ ОТ БЪЛГАРИЯ !!!

7

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Нашенските некадърници се плашат от чужди инвеститори. Няма да може да правят простотии, ще трябва да плащат и т.н... социалистически добитъци прости.

6

Анонимен

преди 4 години

Истинските работодатели в България, плащат както трябва и си ценят служителите. Като не говорим за бонуси и социални придобивки, те са отделно. Като работодатели в България, не са кирчо парахода например. Онея уредени папуняци от тихина. Глиганчето. Както и ченгесарските фирмички за вдигане на бариери,в които има петстин лева в картата и ей тук едно писмо.

5

Радослав

преди 4 години

Какво искате, работодателите да наемат частни детективи да следят дали болните са у тях и дали пият лекарства ли? Или може би на всеки работник GPS? Какви са тия глупости? Държавата е тази която трябва да прави контрола, как я хванаха оная, че ходила в чужбина докато е болничен. Работодателя как да го следи това? Нали това е намеса в личния живот на работниците бе! Държавата да си върши работата и да спре да прехвърля задълженията си на работниците и работодателите!!!