94

Некъф

преди 4 години

Тоя говори така както дявола чете евангелието.Когато пукне ще разбере, че на ония свят властта му и парите няма да го спасят от греховете които е сътворил.

93

Анонимен

преди 4 години

Тоя на годините не му отива да върши безобразия,пълен психопат.В ада да се пържи

92

, (нерегистриран)

преди 4 години

Малцинствата в бг му се кефят и са ни казвали, добре, че е сорос и на нас да ни е добре, а една българо-мохамеданка ни рече. Казваме на децата да не се срамува вече, да казват, че са помаци, а българите на работа, кога бяха и купиха жилища, днес ние имаме фирми и също купуваме. А да я светна *** помакиня, че със сто лева заплата при живково, мисли ли, че човек може да си закупи жилище. Жилищата им са закупени от пари на родители, идвайки от Македония, Беломорието и sie. Mnogo si povqrvaha

91

Анонимен

преди 4 години

Рептилите са виновни, че като посъберете малко пари и забравяте какво е съпричастност и пюете по бедните. Малко са хората с пари, които да ги е грижа за тези под тях и да се опитват да им подобрят положението. Сорос не е от тези, това е пределно ясно. Обаче масовката сама си е виновна, че се подава на пропагандата и сама си избира система която я експлоатира.

90

Циник

преди 4 години

Мъхъм , рептилите не желаят народите да имат чувство за национална принадлежност!Така те - не могат лесно да се манипулират.Този гнъсак - вече сменя 3то сърце - наглостта се крие в това,че НПО тата му се опитват по цял свят да ДИКТУВАТ НА НАРОДИ И ПРАВИТЕЛСТВА - какво да правят , и как да мислят.Евала на Орбан и Путин в това отношение - биха му шута - като на талигаpcка мacтия!

89

ivailo

преди 4 години

Пууу, тоя е по-гнусен и от демоните на които служи...

88

Анонимен

преди 4 години

Бъдещето е в национал-социализма! Няма Си, Пи, Ми и т.н. Всички по мияри под ножа!

87

Дъ Клаш

преди 4 години

Смесването на расите е пътят към мира.А и във всеки с по-бял цвят при генетичен анализ се открива че сред предците му има хора и от деуги раси.Няма чиста раса това е още па по-малко бялата.

86

Krom

преди 4 години

"Поднебесната Империя" обхваща една пета част от населението на света. Си осъзна, че такъв потенциал не може да се управлява с "демократични" средства, защото рано или късно това ще прерасне в тотален срив. "Алгоритмичното управление" или "Цифрова диктатура" е система предоставяща бонуси на добрите граждани - тези които си плащат сметките навреме, които са дисциплинирани и спазват реда. За сметка на нарушителите и хитреците. Кое в случая е лошото? Това, че липсва мътната вода и големите риби?

85

Анонимен

преди 4 години

Този много говори как да се срине национализма, суверенните държави и християнската цивилизация, но упорито си мълчи какво са намислили неговите господари за след това. Който се интересува от темата много добре знае какво ни чака - чипове под кожата, смесване на расите, безкешови плащания, тотален контрол на индивида..всико под контрола на върховната раса на евреите.Добре дошли в Матрицата!

84

Мен

преди 4 години

Не би трябвало да налага своите виждания за света като единствено правилно.Това маи вече беше през социализма .А е добре и да живее според тях или в противен случай става лицемер.или по зле преследва други цели

83

Зозо

преди 4 години

Евала на Сорос!!! Вече 30г. такова *** на световно ниво :))))))))))))))))))) Жив и здрав да е!!! Да надживее и последния ***!!!

82

334

преди 4 години

Браво, Сорос! Дължим ти много - ние, които сме умни, човечни, честни и морални. Другите явно обичат тоталитаризма и потискането на човешката индивидуалност. Те не осъзнават колко са нещастни, прости им, Господи!

81

Анонимен

преди 4 години

Този рептил е решил преди *** да завлече и света със себе си.

80

Анонимен

преди 4 години

Много е интересно как като се налее в изпрани мозъци нещо положително става отрицателно. И го повтарят до откат, и се кефят на собствената си злоба. А този човек е дал много пари за благородни каузи. Той не е някакъв държавник облечен във власт. От него нищо не зависи пряко. И въпреки това: Сорос, та Сорос..

79

до 109

преди 4 години

Кефа се на такива като тебе, които се пукат от гняффф.

78

Анонимен

преди 4 години

Хубаво е, че тренирате за новини за Шорош. Съдейки по снимката скоро ще дойдат и добрите новини с неговото име.

77

Анонимен

преди 4 години

Нас Българите, какво ни интересуват ромско-гербрските драми ?

76

А сега сериозно

преди 4 години

А стига с тъпотиите! И като умре - какво??? Друг ще го смени и толкоз. Комунистическата и интернационаистическата идея никога не е умирала и няма да умре. И е най-благодатна за да се промиват мозъците на хората и най-съблазнителната за едни хора да зауправляват целия свят. Докато съществува човечеството опитите ще продължават. Добре че човечеството има имунна система срещу това. Тоя впрочем е атеист и не само евреи са в тайфата му. И много свестни евреи са срещу него, дори самия Израел.

75

Русофил

преди 4 години

Трябва да се признае, че Сорос успешно отваряше обществата за атлантическото проникване