13

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоВземи да се обесиш ти. Няма смисъл.

12

Анонимен

преди 4 години

В пустинята Наска са открили рисунка на ламята Спаска.

11

Имам 1 питанка...

преди 4 години

А с квантов компютър , КОГА ?

10

ПроСоТо

преди 4 години

както ВИНАГИ до сега,ВСЯКО НОВО ОТКРИТИЕ,идея,нова технология,се е използвала ПЪРВО за НЕЧИСТИ цели!!!!!..Или ядрена бомба ще направят първо,или компютърни анимации на Луната и "обекти от Вселената",или ще "Отрият нови рисунки" на Наска....Изобщо:..-Така нареченото "човечество" Е НЕДОРАСЛО за какъвто и да било технологичен напредък!!!!!!!!!То /"човечеството"/ беше ПОДЛЪГАНО да си мисли,че е.."Любимото на Господа"....Да не споменавам най-ГАДНИЯ СЕГМЕНТ-т.н. "богоизбрани" евреи!

9

ПроСоТо

преди 4 години

сега всеки,притежаващ що-годе компютърна грамотност,ще "ОТКРИВА" все нови и нови рисунки на Наска...."Ринг свободен!"..

8

ПроСоТо

преди 4 години

..ммка му!..Тъкмо се зарадвах прочитайки заглавието и по-долу разбрах,че...рисунките били "открити от изкуствен интелект"..!!!!!!..Е,щом фанаха и с тоя необясним ФЕНОМЕН да са .."ефават",пиши ги "бегали" тия "учени"....Впрочем,за кави ли щуротии не съветва гладния стомах господаря си?!..Е,и ЛАКОМИЯ "стомах"!

7

Щерю

преди 4 години

Вероятно това са били изображения на небесните съзвездия, както са ги познавали и възприемали тогава. При затъмнение на небето - изригване на вулкан, падане на астероид, космически катаклизми, тези рисунки са се отразявали в ниско надвисналите облаци и древните пак са успявали да се ориентирали по тях, без да виждат небето. Счита се, че съзвездието "Орион" е нарисуван като изображението на "***", а "Голямата мечка" е "Паякът"...

6

Анонимен

преди 4 години

Общо взето глупости - карти има колкото искаш, геоглифите отдавна се знае, че имат религиозно значение, а изображенията не са на екзотични животни и/или чудовища, а на главно животни и растения разпространени в района, като колибри, игуана, кондор и т.н. Да не говорим, че вече се знае, че преди Наска в района е процъфтявала друга култура Паракас.

5

Анонимен

преди 4 години

Разчитам геоглифи написани преди 300 години преди н.ера.Гадая съдбата на млади дами не на ръка,на кафе или с изчискения,а ...на пъп !

4

Анонимен

преди 4 години

Мине не мине време и се публикува нова фалшификация

3

Анонимен

преди 4 години

Умни хора са ги правили тези рисунки.

2

Да не спорим

преди 4 години

До Алекс - - - новината може да е стара, важното е че рисунките са ""нови""...... Рисувани са преди 4-5 дни просто......хм...

1

Алекс

преди 4 години

Не е ли стара новина?