16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Абе шушумиго, наказаха укрите, държаха им коритата една година, казаха, че ще ги върнат и изпълниха обещаното. Къде видя унижението!

15

Анонимен

преди 4 години

Руските фашета клекнаха!Още много унижения им предстоят, супер кеф!!

14

Боби

преди 4 години

До Sichtpunkt"Алкашами да върнат НЕЗАКОННО анексираният Крим!Страх ги е кримчани да възроптаят срещу руската гнет!!"Ако започнем да връщаме да започнем с Голандските Възвишения(че ако почнем то и целия Израел трябва на Арабите да се върне), Гуантанамо, Косово, Марианските Острови и т.н.Проблемът на Целокупния Запад е че искат да е ТАКО и ВАКО. ТАКО за нас и ВАКО за всички останали.Когато се случи Косовската Независимост - Русия попита "Знаете ли, какво правите?" отговорът беше "ДА знаем"

13

неутрален

преди 4 години

Дреми ми за рашките и краварите ! Абе фенчета , като върнаха там на някого ,някакви кораби - ние оправихме ли се ?Дигнаха ли ви заплатите , намалиха ви работното време ?

12

Анонимен

преди 4 години

До 13.. наистина си една голяма " шматка"!-:) Че разбира се че ще ги върнат! И кораби и войници! Ти очакваше да ги " гилотинират" ли?-:) Хахаах.Въпроса е.Че ги " върнаха" Когато Те самите решиха! Година почти ПО КЪСНО! Схващаш ли? А не на часа в който е " протестирал" Който и да било! При големите държава Натиска не вирее!!!-:) Голямо " откритие" си направил няма що!

11

шматка

преди 4 години

Още миналата година писах че ще върнат и бойците и корабите а тука едни се пенеха че това нямало да стане.Е не познах с времето но...

10

Анонимен

преди 4 години

Не само ще връщат, но и ще повръщат !

9

Сата НАТО

преди 4 години

Омекват, щото трябва да подпишат за газовия транзит. Авсолютно мутренски похвати.

8

Анонимен

преди 4 години

За Американофилчета.Русия е най " лошата държава" в цял свят! За мен лично.Пък Америка е една измислена държава! И сме вече 30 г под Американски ботуш! Но ще ги изгоним един ден както си тръгна и Русия.Макар и да нямаше руски войски в НРБ тогава!

7

Sichtpunkt

преди 4 години

Алкашами да върнат НЕЗАКОННО анексираният Крим!Страх ги е кримчани да възроптаят срещу руската гнет!!

6

Боби

преди 4 години

Отърваха се от поредния Украински скрап. Поне няма да плащат за Украинските корита да ги подържат и охраняват. Украинците още не са си взели СКРАПА(корабите) останали след Майдана останали в Севастопол. Даже русия една украинска подводница ВМС трябваше за свои пари да утилизира защото за да не потъне буквално беше заварена за дока където ръждясваше(съхраняваше)...А Русия си остави оръжията, записите и т.н. доказателства за това че Украинците са нарушили РФ граница.

5

Анонимен

преди 4 години

Русия вперд!

4

Анонимен

преди 4 години

Тарикати са украинците дадоха Крим на Русия да го развие и сега ще си го вземат обратно, а за Русия остават санкциите.

3

Заядлив натовец

преди 4 години

Дано да са им ги увили в целофан.

2

Анонимен

преди 4 години

Украинците обновиха ли си картите за да не стават кризи?

1

Анонимен

преди 4 години

Чакаме коментарите на изпърделите комунистически ***!