6

Учител

преди 4 години

Не ме и. е. Бягам в чужбина. Оправяйте си образованието, здравеопазването, икономиката, престъпността, корупцията и... простите ревящи родители.

5

Анонимен

преди 4 години

Koga, sled 500 godini li? :-)

4

Тито

преди 4 години

Знам пловдивско училище,което има два неизползвани етажа. Класните стаи са празни,някогашните кабинети са заключени. Какъв е смисълът на едносменният режим,след като има целодневна форма на обучение. Министърът знае ли, че децата от първи клас са в училище от 8 до 17.00?

3

Анонимен

преди 4 години

Над 800 празни и тънещи в разруха училища има в българските села!

2

Анонимен

преди 4 години

Гербаджиите шайка не може да разбере,че училищата не са сградите .Училището е душа ,а те я нямат .Герб и МоН са като БФС .Мислят че като осигурят нещо материално и са си свършили работата.Герб унищожи учителството и ученето в България .Превърна академизма в смешка .Всички са се наредили да получават пари и нищо повече.Иначе многооо работят.

1

Анонимен

преди 4 години

Какъв недостиг на училища има , като децата са намалели с 20 хиляди за 10 годиниАко през 1990 година са се раждали 80 хиляди годишно, сега наборите са по 60 хилядиПарите трябва да отиват само за детски градини и то само където има деца останали без място.