22

Анонимен

преди 4 години

Смееш ли да се сбиеш с армията на Джуджи с ***, а?Щото и той вика, че били без аналог.

21

Папакочев

преди 4 години

На снимката всички са с по-малки глави от Ким - пак кажете че не е голяма работа

20

Лайно Дзвък

преди 4 години

Вички армии са непобедими, докато не ги победят

19

Анонимен

преди 4 години

Непобедима армия, чийто войници нямат сили да ходят от глад. Непобедима армия, чийто 80-годишни униформи са направени да ги измъчват. Непобедима армия, чийто войници са с промити мозъци. Непобедима армия, в която всеки пази съседния да не дезертира. Непобедима армия, която вече се е победила, в мрак на диктатура и безверие.

18

До номер 18

преди 4 години

Стига опорки, другарю! С.К. нямат пари да си платят тока, така че едва ли имат пари да ти платят за този коментар.

17

СТРАНА в 21 ВЕК

преди 4 години

България - нямаш достъп до Вода , Здравеопазване и Болници , няма Ток , няма Интернет .Медиите са Зависими от Бойко Борисов и Кликата Му ( Подозирам че Бойко е вече Уморен Кон ) . Купуваме остаряла военна техника от други Държави .

16

Krom

преди 4 години

Щом "Боби" го казва, значи Ким е: красив, слаб и демократичен. Не, не просто демократичен - най демократичния. Корейците са: усмихнати, сити, доволни и с охолен живот. Не, не просто охолни - направо тънат в разкош. Казаното от "Боби" е истината, не както твърди Си Ен Ен, 99,9 процента от света и Вие. Не спорете с "Боби" защото ще Ви зарине с "фактология" и словоблудство. Ще му мине, само ако не спорите с него. Боби "знае" най добре всичко.

15

Боби

преди 4 години

До До Боби 14Да управлява ок стареца е бил стара кримка видял е какво ли не. Ами Кимчо на колко взе властта? на 30-32 нали?Значи трябва този младеж с жълто около устата да е направил нещо което да е приемливо за да видим на колко групи/прослойки:Старите генералиВисшата Комунистическа прослойкановото нещо което би трябвало да се характеризира като реформатори(тяхна е идеята за обединение на кореите)*** по места тероризиращи обикновените хораи самите обикновени Корейци

14

До Боби № 14

преди 4 години

В монархиите е така! И на 10 може да станеш цар стига да си наследник! Царските династи се наследяват така. С.Корея си е неофициално монархия крепяща се на милитокрация налагаща насилствено всеобщ непрестанен комунистически карнавал с маски. Всички се преструват задружно и чакат този безумен строй да падне така както беше и у нас. Или държиш на твърдението си, че династията КИМ-СВИН управлява съвсем демократично с вече 3-то поредно поколение пожизненени президенти.

13

Боби

преди 4 години

Хорица нещата в Северна Корея не са такива каквито ни ги представят медиите.Запитайте се как един 30 годишен с жълто около устата взе властта, задържа я и на всичкото отгоре се ееева с САЩ. Значи него го търпят както Китай, комунистите по места, така и генералите а и народа особенно не протестира. На снимката хората са гладни? Хе Хе Хе *** виж снимки от Африка и тогава говори.

12

Анонимен

преди 4 години

До rusnakгледай си просссссссията ушанко, заради такива като теб са в 16-ти век.

11

Леле

преди 4 години

Наистина ми е жал за тези хора... само вижте на снимката: слаби и измъчени... и една *** всред тях... дано има Бог , дано има и Ад за такива....само вижте в ютюб интервюта с успели да избягат от Северна Корея... ужас, ужас, ужас

10

Krom

преди 4 години

Я, ще правят римейк на "Тримата танкисти и кучето" в корейски вариант?

9

СТРАНА В 21 ВЕК

преди 4 години

В която има режим на тока, няма интернет, липсат съвсем основни стоки за бита и има един град витрина, в който живеят привилегированите, но в него нямаш право да отказваш участие в манифестации и нямаш право да живееш, ако поради някаква причина си инвалид. Страна, абсолютно изолирана от света, в която великият ГРУХ, баща и дедо са богове. Страна, в която не можеш да имаш различни възгледи за облекло, прическа и вкус към изкуството извън одобрените от партията на семейство КИМ-СВИН.

8

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

7

Анонимен

преди 4 години

А силна Кога ?за непобедима е лесно като армията на Замунда никога не се е била и никога не е губила ...

6

МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ

преди 4 години

За семейството на Ким, че са типични комунистически бандити. За едната бройка и у нас да е така и добрече свалиха правчанския ***, че иначе пикаещия в центъра на София Сашко със самолетчето сега щеше да е премиер (макар и да не голяма разликата, но все пак е нещо). Та да се върнем на Ким Свин баща. За него е било известно, че редовно си е правил оргии с преплюскване и наркотици и за това и пукна преди да навърши 70. Освен това всичките Ким са джуджета като повечето диктатори (Наполеон, Путин)

5

дядо йоцо гледа

преди 4 години

Властта му се крепи на липсата на нефт в страната му.

4

Даа,

преди 4 години

когато тръгне да изнемощява един лъв, маймуните започват да го дърпат за опашката!

3

1

преди 4 години

а добитъка умира от глад