8

NOU

преди 4 години

До АнонименМеси с националния *** е вкарал 82% от головете си /57гола от общо 70/ срещу отбори от топ 50. Ментето К.Роналдо има отбелязани 29% /28 гола от общо 99/ срещу отбори в топ 50!!!Меси всеки мач разминава 3-*** 4- *** с лекота и то по няколко пъти!!!

7

Анонимен

преди 4 години

За мен най добрия играч е пропуснат .Теми Пуки от Норич стана голмайстор на Чемпиъншип.

6

Анонимен

преди 4 години

Роналдо за 1 година вкара повече голове за Португалия отколкото Меси за 3 години за Аржентина. Поредно доказателство, че Меси на става за крив извън Барселона. Ако ще да дриблира през 3000 дърводелеца от Гранада, Панама, Хавана и Депортиво.

5

ХХХ

преди 4 години

Демек Меси е номер едно по циркаджалъци ?

4

M.G.

преди 4 години

до 3 Нито всичките космунавти заено са МЕСИ !!!

3

литекс

преди 4 години

Меси е най-добрия, но още не е КОСМОНАВТ.

2

Ельоменат

преди 4 години

И кое и е вярно?!?За Рибери съм съгласен.За Азар за, но къде видяхте Кун да дриблира толкова добре?!?Бих казал,че Мане борави с топката доста по-добре от него

1

Анонимен

преди 4 години

Aбсолютно вярна и меродавна класация.Да умееш да преодоляваш съперници е може би най-показателно за това колко е добър един футболист.Роналдо имал няколко дрибъла този сезон.Добрият футболист има няколко успешни дрибъла на мач,не на сезон!Когато Марадона беше 10 години на върха,във всеки мач по няколко пъти побъркваше съперниците от дрибъл,по няколко човека,независимо от класата им.Подобен след него е само Меси!