18

Ушев е 19

преди 4 години

Ушев ,не пиши за себе си в трето лице .Хората не те харесват .Талант нямаш ,но злобееш по хората.А за пиянството само си виж Господинов .Образ на пълен алкохолик .

17

Анонимен

преди 4 години

Един и същ комплексиран, впиандурчен и неуспял злобар през два часа пише едни и същи глупости. Аплодисменти за Теодор Ушев. Много балансиран и нормален човек. Гледах интервютата по сутршните блокове. Не като селските мегаломани. Постигнал е в пъти повече от много творци. Дори и само попадането му във финала на "Оскар" миналата година е достатъчно само по себе си за таланта му. И въпреки това е искрен и земен. Със сигурност не е селянин.

16

друг

преди 4 години

Гледах го, филма е с малко остарели послания. Блян по първа детска любов, емиграция по принуда заради комунизма, казарма ..................................Пропагандица. Под прикритие на кОлтура.Плащат хората. Награди, едно друго.

15

Иван

преди 4 години

Нямам идея защо и за кого се прави това. За българската култура?! Абсурд. Подскажете ми къде бъркам,моля...

14

666

преди 4 години

100% инфантилна халтура!

13

Анонимен

преди 4 години

Голям принос, няма що.....Всъщност филмът е спонсориран от канадското правителство, щото Ушев живее и работи там. Така че не знам по какъв начин "пропагандира" българската култура, ама пак добре, че си има клакьори да му подскачат.

12

гражданин

преди 4 години

Гледах го, филма е с малко остарели послания. Блян по първа детска любов, емиграция по принуда заради комунизма, казарма ...

11

Анонимен

преди 4 години

Да почерпи Ушевия. То не че някъде на запад от Люлин ще вАжи тая награда ама в синята и зелената зона си е далавера да те почетат

10

Анонимен

преди 4 години

Навремето имаше Дони и Момчил ,днес Ушев и Господинов.На първите поне човек можеше да запее песен ,а на тия само награди и нищо .Вазов и Ботев не са имали награди !!!

9

българин

преди 4 години

до 6Българите не се интересуваме от халтура и от кОлтура. Колкото и последната да е политкоректна, глобалистична и ако ще не само номинация ами и оСкар, и аскер да и дадат.

8

впечатлен

преди 4 години

Бе, тоя ще го направите по-известен и от Путин! Както сте я подкарали всеки ден "новина", за уШев.

7

Анонимен

преди 4 години

То само като го види човек ....Доста некултурен вид има.

6

Анонимен

преди 4 години

Култура ли?Българите не се интересуват от култура.Тук приоритетите са други - Банкянският Тлъстак и крадливата му ненаситна банда.

5

Анонимен

преди 4 години

Прочетете писмото на Теодор Ушев до Бойко Борисов и останалите крадци от Шайката.Има го по доста сайтове.

4

Анонимен

преди 4 години

Много е хубаво това начинание за наградите - ние си ги измисляме, ние си ги раздаваме, а пРезиденто дори раздава орден "Стара планина" на такива като модния съветник на Деса ***.Ушев нарисува "Сляпата Вайша" и дори го номинираха за нещо си там холивудско, ама като се сетя за стила на анимацията му и как съсипа хубавата книга, с радост ще приветствам и следващия му триумф в Турну Мъгурели, дори ще се разплача жално вкупом с "великите" ни энтэлэктуалци.

3

ала-бала

преди 4 години

Към Кутурата българска едва ли има принос, но поне призива му да изгоним политиците-приветствам

2

КУТУРИСТ

преди 4 години

Кутурата Ви е много зле !

1

Анонимен

преди 4 години

КУТУРА???