21

Нищо ново

преди 4 години

До Гражданин: Алооо гражданино, кой за кого е и кой - против, се вижда от резултатите от изборите. Не си ти човека, който ще каже коя партия загнива. БСП на всички избори от последните три години подобрява резултатите си а ГЕРБ губи подкрепа. Засега се задържат на власт, но да видим докога. А иначе, "пророци" т.е. гербаджийски ***, които предсказват, че БСП загивала, с лопата да ги ринеш.

20

Гражданин

преди 4 години

Алооо,Пенкова,не само държавния апарат е срещу вашата загнила партия ,ами и голяма част от народа - ДА ВИ Е ЯСНО ! И така ще бъде и занапред,защото от вас освен ОБЕЩА НИЯ,УВЕЩАНИЯ,ЛЪЖИ,оплюване,храчене И ИЗМИСЛИЦИ друго не сме чули ! Както виж дате можем и без вас - затова или се запрятайте да работите или се отправяйте към ...заб вение! Нагледахме ви се и се наслушахме на празните ви приказки - АМАН от вас!!!

19

Да допълня...

преди 4 години

До мъкаааа 19 Всяка загуба на БСП , пирон в ковчега на ГЕРБ.Така ли е ? Така е..

18

Двете краадли

преди 4 години

Двете краадли си отмъстиха на Станишев, едната, че я уволни заради кражби - *** Нинова, а другата, че я изостави сама на дърти години Ел.Йончева. С тях са и най-корумпираните хардлайнери-динозаври от БКП/БСП, които Станишев отстрани от високи постове преди време. Начело с Голямата лъжа(*** Нинова) и Малката лъжа(Елена Йончева) и след тежката загубата на изборите БСП закономерно отива към своя естествен край...

17

Анонимен

преди 4 години

Абе защо травмират с притеснения и стрес гражданите с техните семейства по всякакви избори щом като тези избори са фалш как договорени с нерегламентирани плащания в брой пари как за пример 50лв. както се говори на ръка на части от избирателите за упражнен глас по време на избори от чиито същи глас се нуждаят партиите за издръжка на 1лв. от същите общо граждани на зачетени избори необходими как договорка-уговорка,че ще бъдат спечели в съответстващ ред как позиция-опозиция необходимо представена.

16

Анонимен

преди 4 години

Глупости на търкалета! Да си налягат парцалите и да се самозакриват/затриват.

15

Анонимен

преди 4 години

БСП да се жалва на паметника на съветската армия, а не на ПЕС'овете !

14

А освен това

преди 4 години

И козината, козината също пречи......

13

Анонимен

преди 4 години

От 10г. само изборите за президент са прозрачни????

12

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да бълвате гербавите ***, вече на всички е ясно какви ги вършат управляващите. Народът не е толкова ***.И не, не сме от БСП. Те са същите престъпници като вас!

11

Анонимен

преди 4 години

Щом комунделите вият на умряло, значи всичко върви на добре. Песен за моите уши.

10

Зозо

преди 4 години

Най - много съм се смял, когато избраха кРадев. *** си помислиха, че 2 милиона гласа са за БСП :)))))))))) Всъщност на 2-ри тур го избраха ДПС+Атака и другите руски производни.

9

Ха-ха

преди 4 години

Забавни каскети ... :)

8

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Да не би да искат прозрачни кабинки...

7

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Алоооуууу, дрОгарЕтеее... - прозрачни сте...

6

Анонимен

преди 4 години

Направо си бяха купени.Погледнете Изборните протоколи по секции.Има ги още на сайта на ЦИК.ГЕРБ печелят 100 % във всички ромски маали.Отделно фалшивите бюлетини и подменените чували.Да не споменаваме и дежурните Мъртви души,бкоито всичко знаем към коя партия се дописват.

5

Анонимен

преди 4 години

Гербавите комунисти са съчетание на комунист с милиционер!

4

Анонимен

преди 4 години

Е то е ясно. Гроб е ОПГ.

3

Анонимен

преди 4 години

БСП трябва да бъде забранена със закон, само тогава България ще тръгне напред.

2

Зозо

преди 4 години

Да се оплачат и на Арменския поп :))))))))))) Каквото и да правят *** са на изчезване. Топят се като снежен човек на слънце. ЕГН-то яко ги мори :)))))))))))))))Вече и ромите не ги отразяват. Остава им само да лъжат безогледно. До това води глада и лабутя!!!