12

Анонимен

преди 2 години

Изборът на Каскета надмина и "постиженията" на руския прокурор от 30-те години Вишински: един кандидат - милиционер, двама гаранти - дебелата Цаца и Боце и два полка прокурори, гласували до един за милиционера от Мирково.Той веднага подгони президента: уточнение в КС дали може да разследва и арестува ген.Радев и след няколко месеци неговите пандури нахлуха в Президентството. Подгониха го талибаните от ИТН и ДБ, но той не мръдна - стои си на поста като Гюро Михайлов.Но иАт.Ат. и Хр.Ив. са железни

11

сминдух енд чесън

преди 4 години

Защо не попитате тези ,дето осигуряват заплатите в системата?

10

Анонимен

преди 4 години

ПОЗОР!!!

9

гост

преди 4 години

Прокуратурата не следва да е в съдебната власт. В едно производство има състезателност две страни и арбитър. Един закон за прокуратурата и извън съдебната власт, с всичките им правомощия. Индивидуална отговорност на прокурорите за щети и не ми става ясно какво означава синхронизация на работата между прокуратура и съд. това означава ли и синхронизация на работа на адвокатура и съд.

8

Бай Кольо

преди 4 години

Много пари се изсипват за протестите срещу Гешев.Явно това става,защото Гешев води няколко знакови разследвания срещу хора като Баневи и банкера Василев.А протестиращите са като тези,които казват:"Абе не знам какво искам,ама го искам сега".Нито знаят защо не искат Гешев,нито имат предложения за друг.

7

1

преди 4 години

другари прокурори от асоциацията,знаете ли българската народна поговорка,цитирам "с един кон кушия не се прави",вземете си изгорете дипломите,защото при един кандидат,избор не се прави.

6

ПроКУРоре..

преди 4 години

Като ви знам работата и присъдите жална ни майка! Гешев е олицетворение на цялата колегия. Както беше в една рубрика: Ние ги хващаме, вие ги пускате. Големите дела които сте захапали са прах в очите на хората! Всички ще ги пуснете срещу някоя хилядарка и парче от пая..

5

Дръндер

преди 4 години

Къв избор измежду един ве?

4

Анонимен

преди 4 години

Ама разбира се,че това е най-откритият избор.Човека не лъже. Бойко им нареди и те го назначиха,тоест избраха. Това е ясно на всички,тоест избора е открит,няма скрито- покрито.

3

Анонимен

преди 4 години

Най-непрозрачната система, в която едва едва намират един кандидат и не знаят какво значи да имаш избор! Само при диктатура може да има подобно "единомислие"! Тежко ни, ако това е най-добрата и безалтернативна опция!

2

АБВ

преди 4 години

Бил " най-отктритият избор"! Така е , никой не оспорва това твърдение. Има един кандидат. Какво да му криеш? Един кандидат, едно свободно място и печелившия е ясен!

1

Казах!

преди 4 години

Ако някой пресметне колко обезщетения от Страсбург сме платили всички данъкоплатци за последните десет години, веднага ще стане ясно че прокурорите нямат право да претендират за каквато и да е компетентност. Камо ли пък да дрънкат за Конституция и професионални достойнства.