52

Анонимен

преди 4 години

В България щяха да го осъдят условно и щеше да стане спонсор на ДПС.И с право, къде другъде щяха да защитят правата и свободите му така добре?

51

Фен

преди 4 години

Ружа е номер едно. До бай Иван - ано знаеше поне един чужд език нямаше да пишеш глупости. Никъде не се споменава, че е българка!!!

50

Бай Иван

преди 4 години

А дано ги приберат на топло за има няма 90г. Заради такива *** по света ни знаят само като престъпници.

49

Анонимен

преди 4 години

евала ,, повече такива хора трябват на България . Тариката хора а не тиквообразни зеленчуци , не всеки има толкоз ъкъл и кураж да е супер измамник-РЕСПЕКТ за такива хора .

48

Еваларката

преди 4 години

Е те това е ниво баце!

47

Анонимен

преди 4 години

На теб може и да ти е сънародничка. Вие там в махалата сте все еоднини и сънародници. Ние българите нямаме такива сънародници.

46

Анонимен

преди 4 години

Не мога да повярвам как са се вързали хората на тия скамъри :)

45

Анонимен

преди 4 години

ей не разбрахте ли че onecoin не е криптовалута... купувайте биткойни, че да не се налага да карате на българска пенсия когато дойде времето.

44

Слав Караславов

преди 4 години

Просто не се сетих веднага, че нашият премиер ще се срещне в близките дни с Тръмп. И нека той, наред с всичките поръчения, които му направи Паси, да обсъди с американския президент всички възможности г-жа д-р Игнатова да избегне преследването на американското законодателство, И да си пристигне у нас (разбира се с брат си) със същия самолет, с който ще лети премиерът (не Фалкона), Ще бъде голямо посрещане !

43

Слав Караславов

преди 4 години

.. издирваната Д-р Ружа Игнатова ... за среща на "кралицата на криптовалутата" с китайска компания...."--------------------------------Не бива да оплюваме и охулваме нашата сънародничка, така както правим с някой джебчия от съботния пазар. Такива схеми могат да разработят само хора с високо IQ. Предлагам МВнР да се застъпи за нейното освобождаване и да й се подсигури катедра в някой наш университет! Да обучава студентите ...

42

Анонимен

преди 4 години

Така или иначе, ромските номера там не вървят.И да триете и да не триете, на всички е ясно каква е тази и схемата й.

41

Totenkopf

преди 4 години

Трябва да си пълно куку да дадеш пари на тия двамата, само като ги видиш на снимка и ти става ясно. 4 милиарда доста балъци имало в щатите.

40

СС

преди 4 години

КТБ в световен вариант, просто екстраполация на схемата...надали сама го е измислила или са я назначили за шеф на водопада...

39

СС

преди 4 години

в България с толкова пари, нямаше да е виновен ами даже и държавата щеше да трябва да му плати за нещо. Ама пред съда в щатите не минават нашите селски номера...

38

анонимна

преди 4 години

До Пак"Ние" сме се прочули. А ти какъв си? По езика, на който пишеш, изглежда, че и ти си един "от нас".

37

Анонимен

преди 4 години

Този на снимката няма нищо общо със сина на Дж. Буш.

36

Анонимен

преди 4 години

пионка на някой голям мошенник

35

666

преди 4 години

Браво, щом е взела доларите от алчните.

34

Ангел

преди 4 години

One Coin Не е никаква криптовалута .Няма нищо общо с Блокчеин . Това е все едно си правите регистрация в техния сайт ,давате им едни пачки с пари и те ви дават някакви числа във виртоален портфейл.Единствения начин да се оттървете от тея числа е ако някои се съгласи да ви ги купи.

33

Анонимен

преди 4 години

Излиза,че сделки за петрол как за Мадагаскар с криптовалута се сключват,ако могат да им ги продадат или щом не са съгласни търсят спешно друг кандидат за осребрение на заетата валута щом за тях не е толкоз ценна даже и за проценти от които се надяват да забогатеят в организирането на срещи,а за други е ценна щом е добиват както и петрола се добива с инвестиции в проучването и проектирането със строителството до експлуатацията на съоръженията,че рискове от конкуренция и иновациите как разработки.