27

Totenkopf

преди 4 години

Значи за всяко болно дете - личен асистент и всичко това на държавата не само първия ден от болничните няма да се плаща ми направо първите 5!!!

26

Анонимен

преди 4 години

При социализма преди години, нямаше толкова голяма социална помощ и майките имаха интерес да работят. Сега им дават блага, за които накой друг се трепи да работи 2 месеца. Един работник да не би да получава чисти 930 лв? Отделно приписват леки коли на името на деца с аутизъм, за да получат безплатна винетка. Работещите хора в България са малко, по-малко на брой от палаткаджийките.Скоро ще дойде Видовден, докога ще раздават от социалните финансова подкрепа, по-голяма от заплата на работник???

25

Анонимен

преди 4 години

Гледах в новините.Едно време майките на такива деца работеха. Децата бяха в училище или в центрове. Сега им дават 930 лв. на месец чиста сума и така източват крехката социална система. Докога ще се раздават пари, без труд. Бащата и той ли е не работи?

24

До 23

преди 4 години

А обидно ли ти е да харчиш нашите пари, изкарани с труд?

23

Анонимен

преди 4 години

До zvezdichkaМного точен коментар, детето е източник на доход и толкова, то е стока, която неговия стопанин е решил да изтъргува на пазара. Останали били без доход? Защо питам аз? Родила дете с увреждания, най-вероятно нарочно или по нейна вина, и сега ние ще я хрантутим доживотно - защо се стимулира по такъв долен начин мързела, корупцията и тарикатщината на дребно?

22

Анонимен

преди 4 години

Телк комисията е най-обидното нещо за един пациент.

21

Анонимен

преди 4 години

На разни черни и дриги дет немат нужда дават само , айде да ни дадат на всички по един ТЕЛк

20

zvezdichka

преди 4 години

Гледах репортажа по Нова, детето не изглеждаше абсолютно неспособно да се грижи за себе си и да се ориентира. Сигурно има психически проблеми, но сигурно има и потенциал да прави нещо смислено, а не да е единствен източник на доход за майка си, която да не работи друго. Бяха прекалено вторачени в това да получават пари за придлужител на неработещата майка . А може тая енергия да отиде към нещо, което да осмисля дните на детето и да развива у него онези моменти, които не са повлияни от болесттал

19

мак

преди 4 години

Според мен телковете имат нареждане там, където могат да режат, да режат. Хем по-малко разходи, хем спестяват за мнимите болни. Страдат истинските болни, щото некадърниците не могат да изхващат тарикати, освен това предполагам, корупцията процъфтява.

18

АнонимеН

преди 4 години

ПРИ ГЕРБ ПАРИ ИМА САМО ЗА КРАДЕНЕ НА БУДАЛИСОВ!!!И ПРА ПРА ВНУЦИТЕ НИ ЩЕ ИЗПЛАЩАТ НОВИТЕ ЗАЕМИ КОИТО БОРИСОВ ВЗЕ ПРЕЗ ПЪРВИЯ И ВТОРИЯ СИ МАНДАТ ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ТРЕТИЯ!!!ЦЯЛОТО МУ УПРАВЛЕНИЕ Е ВЗИМАНЕ НА НОВИ И НОВИ ЗАЕМИ!!!

17

Анонимен

преди 4 години

Пари ми дай и за друго не ме търси, важното е търговийката с общественото милосърдие да върви. Като е толкова неадекватно това дете да се настани в дом или лудница, майка му да работи, а бащата не става ясно къде е, но така е при инвитрото при засъхнали лелки.

16

Ха-ха

преди 4 години

Това този ТЕЛК ли е дето телкаджиите са увредени, и лично са го потвърдили

15

Анонимен

преди 4 години

Затуй пък цялата брадата и с фереджета маала е с ТЕЛК!

14

vlady

преди 4 години

Родителите да обжалват решението пред компетентния служител в Пазарджик протопрезвитер Кеворк Хачерян и след това пред епископ Датев Акобян.

13

До 12

преди 4 години

Всяко гласуване може да се манипулира. Държавите които ползват електронно гласуване. Италия, Швейцария, Германия, Португалия, Бразилия, Испания и д-р. Машинно само в Швейцария, Бразилия и Индия.

12

Анонимен

преди 4 години

Пак е представена само едната гледна точка. Слаба журналистика.

11

Анонимен

преди 4 години

Електронното гласуване се манипулира милион пъти по-лесно от хартиеното.

10

ЗДРАВНА РиФОРМА

преди 4 години

Това електронно досие , това отчетност... На кой са му потрябвали. Защо на изборите няма електронно гласуваене. Ами правилно ... в мътна вода се хващат най-големите риби. Нищо, че са най-некачествените. Колко вой имаше за елетронната система по митниците 15 г я внедряваха...

9

ТЕЛК

преди 4 години

Това същто място ли е където, директора на болницата се беше сдобил с ТЕЛК решение от подчинените си и шефовете на комисии за ТЕЛК също имаха положително решение за ТЕЛК??? Болницата, която дава заплата на доктор, който поставя стендове на здрави пациенти и изкарва по 50-60 бона!

8

Я СТИГА

преди 4 години

ГЕРБ като крадат милиарди защо да не оставят малките крадци и те да си делнат някоя хилядарка. Това се нарича ТОТАЛНО РАЗЛОЖЕНИЕ на така нареченото демократично общество. Всички Ц обаче са с ТЕЛК