71

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 57 Що , па Нинова колко стаж има ?Всички на големи постове в БСП се хранят от партията.Един пирон не са забили , а са милионери.

70

Анонимен

преди 4 години

абе тоя сер гейчо да не е брад на роската

69

Позитано 20

преди 4 години

Да си смееш ли , или да плачеш ? Кой ще ти каже ? Типично по комунистически.Къде е страха ? При ГЕРБ или БСП ?

68

пешо

преди 4 години

Всяко управление на комунисти в новата ни история е белязано от фалит или тежки икономически последици за страната. Тия трябва със закон да ги забранят.

67

Анонимен

преди 4 години

СоцПалячовци!

66

Комунистите ограбиха

преди 4 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

65

ясно като бял ден

преди 4 години

малкото герб в действие ! Бойко разбра ,че Нинова ще го свали от власт и активира своите в бсп .Вече Няма бсп,ндсв,сдс,вмро,нфсб - всичко е Бойко и който не е с него е аут на всяка цена и с всякакви средства !

64

Анонимен

преди 4 години

Роден в Украйна,баща му в Щука,Македония...

63

Анонимен

преди 4 години

БСП са удобни за ГЕРП,защото са си аркадаши.Това ако е опозиция-здраве му кажи.Формални,но лоялни.При такива издънки на управляващите....

62

π ••Наблюда

преди 4 години

Не , че нещо ама .... пак загубихте изборите.Изводите си ги правете вие.

61

БСП-жалки

преди 4 години

Най-големият проблем в България са такива *** от Бсп като ***, К.Добрев, Станишев, В.Лечева, Гоце, Р.Петков, Г.Кадиев и още много други знайни и незнайни комунистически талаш, които винаги са кандидати за власт и силно замърсяват атмосферата в България.

60

Анонимен

преди 4 години

леле Станишчо къф е одъртял малиии, те там всичките са *** пенсиите, вече правнуците на комунистите идват на власт а

59

Анонимен

преди 4 години

Най-голямата заблуда за бедният българин е че се е самоопределил за комунист-социалист понеже е беден,така ни учеше Партията едно време.Но в комунистическите трудове на Енгелс,Маркс и Ленин пише че комунистите са едва 3% а останалите 7% до 9% ,са станали членове на Партията заради облаги предлагайки своето ,,отказване от лоялност'' към Родината душейки и мърсувайки около трудовите хора. Комунистите са 3% плюс 7-9 процента продажници от работническата класа,и останалите 90% са ,,парии'',бедните

58

Борисов чакал

преди 4 години

в малка стаичка до пленарната зала за да му предкажат бъдещето, дали ще е премиер или бияч в някоя ДС мутрашка структура, на пожарникар кучкарят му било му все едно, патрийният билет още му топли джоба на сетрето. До него нервно пристъпвали Каракачанов и Сидеров, а амет Доган дори не благоволи да посети свърталището на БСП (комунисти), Путин му бил казал да гради още сараи по Черноморието, скоро червените барети щели да дебаркират за постоянно и ще ги ползуват за команден център. Вечна дружба!

57

сминдух енд чесън

преди 4 години

Този Добрев ще остане в историята с триста хиляди марки ,краден джип и той зад волана.

56

Анонимен

преди 4 години

дръжте си я!докато почне да се напикава като живков и драгойчева!

55

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 57Така е.Пропуснал е бухалковата работа.

54

Анонимен

преди 4 години

Явно няма нормални хора в тази партия щом още са там!

53

Анонимен

преди 4 години

Серигей колко дена трудов стаж имате ? Май само у парламонти и в разни кабинетчета ! Пълен въздухар !

52

Анонимен

преди 4 години

Ако предположим, че има читави хора в преименуваното БКП, какво биха търсили точно в тази исторически компрометирана Партия, освен желанието замажат и реабилитират престъпленията й. Ами човек който върши нещо такова аз бих го нарекъл Престъпник или поне съучастник в престъплдния. А престъпленията на БКП са милиони, като покосени човешки съдби и мечти, десетките хиляди убийства настрана! И да членуваш или гласуваш в тази Партия!? Това си е тотална повреда в ценностната система! Тотал щета!