14

Анонимен

преди 4 години

Нагло няма какво да се каже. Значи не сме срещу ЕС, стига да ни е изгодно - от него ще вземаме най - доброто, тоест само ще печелим. *** оставяме за другите. Тъй ли? Нали е време да мислим различно?Нали уж сме си променили амплоато, нямаме имперски амбиции, нали не сме вече от тия, како Сийке? не сме ли, не сме ли,- сме и още как. Защо тогава ЕС трябва да ги пуска безнаказано и да търпи това? Отстъпки - в никакъв случай! Вън но само с подвити опашки.

13

Анонимен

преди 4 години

Плюс това за европейци какви ли не легализационни глупости платени разбира се вече измислиха.Но за всякакви въ.змурави индивиди от който половината доказани терористи няма никакви ограничения за гонене и дума не става даже им облекчават режима.Дали има общо с това че Джонсън е турчин и имигрант а все плюе по имигранти.Или с подлогата на Тръмп Найджъл Фарадж.Бъдещето на Англия е халифат и влизане в Арабската лига.Пък такива ши.тх.оли хич не ща и да ги чувам дори.

12

Анонимен

преди 4 години

До 14 точно.Тия английски метараджии имат ли още да се пинкат, или най-накрая ще вземат да излязат.Искали най-способните. аз пък искам небостъргач ама нямам.И да излязат тия искам ама е на висят и дрънкат глупости.Първо защо му е притрябвало на някой способен да ходи във Англия където половината население е фашисти мразещи имигранти, защо му е да им се занимава с полу фалиралата икономика и да им търпи капризите като може да иде в куп други държави където му плащат повече и се държат добре.

11

Анонимен

преди 4 години

Най-способните и квалифицирани работници са от Бангладеш и Сенегал.

10

GG

преди 4 години

До 2Без за товарния

9

бай ганю

преди 4 години

а какво ще се случи в момента в който им потрябват ниско квалифицирани?следкато всичко поскъпне живот за ниско квалифицирани няма да има както е у наси тогава британците ще започнат да вкарват временни работници от страни от третия свят за да работят 3 мес за 1000 кинта и да ги сменят с други за 3 месеца и тн...следователно те няма да се оттърват от влизащи емигранти а ще направят живота за бизнес по трудна

8

Леле

преди 4 години

Нека, нека ... българските семейства ще ви работят и ще плащат тройно, мислите!??? пакитата и друга па плач ще имат повече права и ще се размножават ! Още можете , британци, изгонете полските водопроводчици, те са ви проблема... супер нагли и арогантни т вари! В момента, в който се случи Brexit чедата на инцеста ще стигнат и до гражданска война! Нека им е! Малка е Европа, та сме заплакали за остров пълен с грозници и гадно време mdr а ре марш... нямам търпение да ги халоса реалността

7

АнонимеН

преди 4 години

ТЕМАТА Е ПОДИГРАВКА С НАС ЩОТО СЕ ЗНАЕ, ЧЕ БРЕХИТ НЯМА ДА ИМА ПРЕЗ ТОЗИ ВЕК!

6

Анонимен

преди 4 години

България трябва да се отнася с британците.Както те се отнасяха с нас преди 2007 година.Око за око...

5

Анонимен

преди 4 години

Визов режим и специалистите да си ги купуват с официални молби до държавата.

4

TT

преди 4 години

До Анонимен 1- Препоръчай на твоите хора вместо в Англия догодина да отидат като сезонни работници в Рассия , там ще изкарат пари за 10 зими напред....

3

Анонимен

преди 4 години

Рибата в морето, а те тигана сложиха.Да излязат първо, че тогава да командят. Както са заизлизали и 50 години няма да им стигнат да излязат.

2

анонимен

преди 4 години

За всеки влак има пътници

1

Анонимен

преди 4 години

Едва ли най способните ще ви берат зеленчуците и плодовете от полето. Ако не са сезонните работници всичко ще изгние на полето. Преди месец се прибраха едни такива сезонни работници. Похвалиха се че са изкарали пари за цяла зима. Казват че ако не са отишли да работят в англия зимата щели да умрат от глад и студ в Бойковата българия.