23

Sichtpunkt

преди 4 години

Затова тези сатанисти (като Ротшийлд, Сорос, Рокафелър и т.н.) живеят по 105 години!КирилЕ много конспирация вкарваш. Тук не говорим за изнасилени и убити, а за моми които са си правили (или не) кефа, но са решили да искарат немъчена пара, която повечето хора никога няма да видят. Впрочем няма нищо странно във възрастта на посочените. Има множество доказателства, че съвременните хора МОГАТ да живеят дори до 120 години при спазване на определен рижим.

22

Анонимен

преди 4 години

Нищо вярно няма в това, че бил спал със 17-годишно момиче. Било е момче...

21

Анонимен

преди 4 години

с изключение на децата на даяна,никой друг от това кралско семейство не ми допада,е едно време самата тя ми допадаше ама я свитнаха,щото е различна от тях

20

Анонимен

преди 4 години

Епстейн, Тръмп и принц Андрю са само част от елитния педофилския кръг на Епстейн. Самият Епстейн е правил секс с поне 36 непълнолетни момичета, а за един от рожденните му дни, специално са му довели тризначки от Франция на 12 г.

19

rusnak

преди 4 години

Тоя тук ги закова! С момче. Обвиненията падат.

18

Анонимен

преди 4 години

Някой хора живеят в измислен свят. На 17 год педофилияя? Вие чувате ли се. На тая възраст жената може да ражда вече по природа. Другото е въпрос на вкус.

17

Анонимен

преди 4 години

Свга в тея времена вижте, какво правят, я си представете преди 200 години какво е било...

16

Анонимен

преди 4 години

До 11Педофилия? На 17? Според кой сакрален текст? Да не е единия дето главният герой се сгоди с някаква 6 годишна ама показ а благоприличие, са изконсумира връзката ин, когато жертв... пардон - жена му била на 9 ?!!

15

Анонимен

преди 4 години

До 10На 16?!?Че в гимназията момичетата масово почваха на 13-4 а момчета на по 15 ...

14

Анонимен

преди 4 години

До 12Не че нещо, но ми се е случвало 17 годишна да ми се натиска да твърди, ме е на 24 и да прилича на 24. Аз бяха на 20, но не правихме секс, защото се хвана с някакви чичвта с мерцедеси. От тогава, след като доджнах куршума, винаги се интересувам през социални мрежи и прочие, на коли е, че не ми се лежи в затвора, защото някоя била на 2 седмици да стане на 18 ...

13

Sichtpunkt

преди 4 години

Била на Карибите с принца а пък била изнасилена??Той до там с окови ли я закарал?

12

Анонимен

преди 4 години

Принц Андрю отрече да е спал със 17-годишно момиче------------Мъ, чакайте, бе, тя каза, че е на 18г., пък и приличаше на 21 годишна...., пък и ние само спахме, друго не сме праили, шъ знайш.

11

Киро Х

преди 4 години

Педофилията е сакрален грях, спор няма, и педофилите трябва да бъдат съдени и осъждани със цялата тежест на закона! Тук обаче освен педофилия, проблема има и други измерения, защото Епстийн, принц Андрю и подобията им илюминати не се задоволяват само със секс. Много от жертвите им биват убивани в сатанински ритуали, а органите и кръвта им използвани за трансплантации и производство на адренохром. Затова тези сатанисти (като Ротшийлд, Сорос, Рокафелър и т.н.) живеят по 105 години!

10

Анонимен

преди 4 години

Ако е по желание на момичето какво толкова. Те масово на 16 вече са прави секксс. Другото са алабала да се правим на морални. Половината майки незнаят, какви ги вършат децата им ама големи усти в Интернет. Преди 89та масово жените са раждали на 18 20. Сега станаха големи съдници. Га им пориха дюзите в соца на 18 не реваха

9

Анонимен

преди 4 години

Га яде кралската наденица и ти платих подобаващо ни рива...

8

Додо

преди 4 години

Факта, че срещу него има заведено криминално дело за изнасилване от американски съд и Бъкингамския Дворец отказва да сътрудничи на разследването е ясен индикатор, че е виновен. Има едно видео от 2008, където малко след излизането от затвора на Епстийн (за педифилия), принц Ендрю се показва на вратата на нюйоркското жилище на Епстийн по халат и изпраща едно малолетно момиче с ръкомахане. Много добре е знаел кой е Епстийн и за какво е осъден, но това не го е спряло! Тръмп обаче им обърка сметките!

7

Анонимен

преди 4 години

Не е спал секс е правил

6

Анонимен

преди 4 години

Eстествено ,че не еспал слагал е едни прътове в едни уплютнители и после е плащал лири за услугата

5

Анонимен

преди 4 години

Поредния рекет на феминистката мафия metoo - след 20 години се сетиха, че били изнасилвани.

4

Анонимен

преди 4 години

оставаше и да си признае завалията