22

Pin

преди 4 години

"Дигиталното убийство" - спират ти нета и умираш от скука.

21

Анонимен

преди 4 години

Последния атентат срещу Кастро беше успешен

20

Оху

преди 4 години

А-аа,та Кастро и Лечкин да не би да са се върнали (от ада де)? :)

19

Оху

преди 4 години

А-аа,та Кастро и Лечкин да не би да са се върнали? :)

18

Гошо

преди 4 години

Като превеждате статии от чужди медии, поне си проверявайте информацията. Статията щеше да е далеч по-интересна ако бяхте писали, че сръбският крал Александър първи е убит от българинът Владо Черноземски, член на ВМРО! Дори е тема за нова статия. Има и песен за Владо..... Четете...... Не преписвайте на сляпо.....

17

Анонимен

преди 4 години

Кастро е мъртъв. И? Какво от това?

16

Лаврентий Хувър

преди 4 години

Броя на покушенията срещу Кастро е по-малък, от броя на убитите президенти на САЩ - проверете

15

Анонимен

преди 4 години

638, много малко. Москалските капиталофоби що не се потрудиха малко повече.

14

Богомил

преди 4 години

До а кубинците бягатДъщерята на Фидел дори се отказа от него. Има ли нормален човек, който да вярвя, че Кастро е оцелял 638 пъти?Това е пропаганда и героизиране на вожда.САЩ са решили, че кастризмът бързо ще фалира Куба ще се самопогребе.Но стремежът на Москва да се намеси чрез Куба в Латинска Америка и в Африка струваше на Москва годишно по 8-10 милиарда долара.С тези пари Кастро удължи агонията.След 1991г щеше да падне, но се вкопчи във Венецуела/безплатен нафт/ срещу военна подръжка.

13

Анонимен

преди 4 години

еми кво да каешотнесени към "демократичните" държавинедемократичните са на светлинни години изоставанетоа било демокрацията ако не си удобен те свитват - ама демократичнои след това надуват тръбите че или сам си паднал от небостъргача или те бунтал някой дето им се иска и него са го бутнат от там - демокрация баджанак - свиквайтеа банани дал господ колкото искате- даже и маймуните няма дя се вържат на банановата демокрация- ако са българи може

12

Анонимен

преди 4 години

Не някой, а САЩ и в частност ЦРУ.

11

до 10

преди 4 години

вземи думите от устата

10

Анонимен

преди 4 години

638???-колко много само е пречел този човек на щатите,комунизъм до техните брегове,малка държава без суровини,но с идеология явно твърде опасна,пораждаща силен страх сред управляващите и богатите

9

Анонимен

преди 4 години

Кой ли е този "някой" , който е поръчвал Кастро......помогнете ми, че не мога да се сетя?....

8

Анонимен

преди 4 години

Да, интересно "пробутана" статия.Сега всеки може да бъде провокиран да уточни КОЙ колко пъти и с какво, как, къде и кога са искали да го убият ... Защо ли сценаристите и по какъв повод се сетиха за Кастро .. Асан подло измисли сценария още докато влияеше в НСС и го допълни в ДАНС, но добре, че все още има свестни хора ... Защо ли другите от ДАНС се вързаха на под-лите разработки на Данчо??????

7

Мартин

преди 4 години

Не е хубаво да се дава *** помогнало източването на банка като бареков за свобода на словото.. Ще ни се смеят и врабчетата..

6

Анонимен

преди 4 години

Кастро и комунизма са свещенни крави Господ бди над тях и ще се завърнат като Второто пришествие. Капиталиста и демократа лесно умират, засега няма свидетелства капиталист или демократ да са се върнали от пъкъла.

5

шматка

преди 4 години

До Бож.Кастро е броил за атентат и з.апека.За това са толкова много.Нужен му е бил враг за да се покаже пред народа като жертва.Елементарно.

4

Бож.

преди 4 години

Това за Кастро е поредната червена лъжа: 638 покушения означават ако не всеки месец,поне през месец нападения срещу него от което трябва да направим извод,че народът извънредно много го е мразил а военната му хунта едвам го е отбранвала!

3

Анонимен

преди 4 години

У нас има журналистически убийства поради 112-то място на свобода на словото.Дали не помогнаха на Вучков и Жорж в единствената по-нормална телевизия,защото много си отваряха устата.Днес маймуняка се е обадил на собственика на Евроком и е забранил утрешното разследващо предаване на Бареков и Байрактаров.Става наистина отврат.