28

,.,.,

преди 4 години

"Фермата"беше първи и втори сезон.От там насетне са мокрите сънища на Иванушка и Андрешко.

27

аноним

преди 4 години

сякаш не е имало желаещи да участват и единствените кандидати за фермата просто са ги взели. Давайте им по един тест за обща култура и за емоционална интелигентност. Всички жени в предаването са някак скучни, нищо не знаят, някои са си откровено прости в изказа си, в държанието си. Фермер не означава *** човек. Нито мързелив. Това е пародия и наистина прилича повече на биг брадър. Докато тече фермата, хората са на протест за новия главен прокурор. Приоритети.

26

точка

преди 4 години

На Андрешко и Иванушка/БТВ/,както и на Тупарев/Нова те/ трябва да им се отнемат лицензите за тези предавания и да им се забрани допир с телевизии защото всеки формат до които се докопат го оакват.Отвратителна пошлотия,набутване на свои хора и скалъпени сценарии за угода на алчните продуценти.Нищо общо със световните формати.

25

Анонимен

преди 4 години

Фермата се превърна в Биг Брадър.

24

Анонимен

преди 4 години

Ударила си главата....То с тая руса косица надали има какво да се случи на празното място вътре....

23

за съжаление

преди 4 години

Фермата е точно огледало на бг обществото в новия свят !леки жени , леки мъже - плиткоумни прустаци/чки , мамини бизнесменчета ,псевдопатриоти, диви селяяни и Огромен ламтеж за Пари !

22

Анонимен

преди 4 години

Ох, колко много се притесних. Чак се разплаках, ей така както си седях пред монитора ...

21

Анонимен

преди 4 години

Фсички ф тиливизията на Слави да ходът урааа Пайнера да прави нацьонална ТВ да ги научи как се прави стойностни предавания не тея селски интрижки с коване на дъски и пирони и празноглави шОУ герои

20

Анонимен

преди 4 години

Вили може да е всякаква, много обидни коментари имаше, но един път не чух псувня от нея, докато Силвия ръси само змии и гущери. Коефициент на интелЕгентност минус безкрайност и рови надолу и то със самочувствие. разберете държанието на човека и възпитанието е всичко.

19

Анонимен

преди 4 години

а избирайте свестни хора, земеделци или животновъди или пчелари, да се научи нещо интересно. заради тези кухи лейчици това е последната ферма, която гледам. идеята е добра, но материала си е кофти.

18

Анонимен

преди 4 години

Иван и АНдрей ще изкарат още за по един апартамент в София за три месеца за безсмисленото забавление което ви осигуряват, а вие си изплащайте жилищата по 20 години.

17

Иво

преди 4 години

И СИЛВИЯ И КРАСИМИРА СЛЕД ФЕРМАТА ЩЕ ДУХАТ СУПАТА ЯКО. КАКВО ЗНАЧИ СРЕШНАХ ЛЮБОВТА - ТОВА СИ БЕШЕ СЕКС ЗА ЕДНА НОЩ. НИЩО ДРУГО

16

Анонимен

преди 4 години

Това за оргията ще го пиша колко си искам Саии Бети Маргото и другите да се почват

15

Анонимен

преди 4 години

Силвия аут от "Фермата"

14

Силвето ще ми липсва

преди 4 години

На всяка полукрачка псувни ръсеше. Което при мъжете е доста по-рядко.Маникюристка, какво да очакваш. За пустите му пари резилите си показват.Айде много й здраве и да се прости с мечтите си за богат мъж. Сами сусами се позабавлява и филмът свърши.

13

реалити пенционерски

преди 4 години

Пенционерска телевизия с пенционерски предавания , през рекламния блок илачи за пенционери ...........

12

г

преди 4 години

Предаването като идея не е никак лошо, но тези участници са трагични.Жените да ме извиняват много, ама израза "лека" жена е правен точно по техен образец.Явно идеята на сценаристите е била да набухат всичко урвенско де що е кандидатсвало.Може би само без Бети, ама тя пък е Псайко.

11

Анонимен

преди 4 години

Откакто по нова и бтв дават тези пом_ии не съм гледал тези два канала. И няма и да ги гледам. Толкова падна нивото на целия народ. Няма на къде по-зле.

10

Анонимен

преди 4 години

Инсталирал съм adBlocker-чето и никакви реклами не се показват. Супер екстра ми е. Ми то реално погледнато тия реклами заливат екрана като водопад. За какво са ми.

9

Анонимен

преди 4 години

до 9 Като каза спeрмaтa, се сетих на един скеч на Виктор Калев преди време при Дългия в ролята на Елен Колева, която беше заедно във Фермата с Калин Терзийски преди години и Виктор Калев казва по едно време в скеча:" Аз съм в кравефермата, и обичам на Калин Терзийски спе....пардон... творчестово."Цялата зала в бурен смях!