20

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПростотията е безкрайна! Боже, слез и си вземи вересиите!

19

Анонимен

преди 4 години

Техните стачки са за 30-40 минути, накрая може и хорце да тропнат, ако изобщо синдикатите организират стачка, чак са ми смешни с тия изявления. Синдикатите никога не са организирали сериозни стачки. Даже те внасят разделение между отделните съсловия работещи, за да няма съпротива срещу властта.

18

До 17

преди 4 години

За теб е сигурно, че си неграмотен.

17

Анонимен

преди 4 години

Ако стачкуват профсъюзите и държавните служители държавата може и да се оправи . Само да стачкуват безсрочно . :) и ако може без да взимат заплати през този период . :)

16

Истината

преди 4 години

Това ДЪРЖАВАлие?????

15

Анонимен

преди 4 години

Оставка на румен радев ветото, който пак мълчи по наболели за народа проблеми! От кремъл не са му дали шпиц команда да измучи поредната безмислица и клрпоухият скатава! РАДЕВ Е ПОЗОР! РАДЕВ Е ПОЗОР!

14

хайде бе

преди 4 години

До Анонимен 1Болничните нямат нищо общо със здравната каса, не са от здравните вноски, а се плащат от НОИ, от осигурителните ни вноски, внасяни за пенсия и общо заболяване. Някъде около 1-2% са. А от личните лекари се издават по-малко от 10% от болничните. По закон могат да дадат до 14 дена, и то в редки случаи. Другите лекари също ако издават нереални или надценени болнични, то е за да угодят на пациентите си и по тяхна молба - не дърпат хора от улицата да им тикат болнични насила.

13

Анонимен

преди 4 години

Оставката на Бойко да подава

12

Анонимен

преди 4 години

Оставка

11

Анонимен

преди 4 години

И коѝ ще я прави тая стачка бе

10

Анонимен

преди 4 години

Преходът свърши и демокрацията свърши. Вече всичко е платено и купуването и продаването на гласове е представление на всички избори.Платени протести и контрапротести.Платени партии от бизнеса. Платени медии от държавата.

9

13

преди 4 години

Никакви стачки. Отивайте в чужбина да миете чинии за 5 пъти по-високи заплати от средната за Територията и оставяте червените буклуци да си живеят с ромите, пенсионерите и бежанците в буферната зона. Да видим какво ще откраднат от тях. На мен тази държава не ми е дала нищо и аз нищо не и дължа. Ако умре да умира, не ме е грижа, че щели да фалират някакви назначени капиталисти, мутри. Да отиват и те в чужбина но там са по-ниски от тревата. Малко е но това ще им е наказанието. Фалит и равноправие.

8

House M.D.

преди 4 години

Заглавието противоречи на съдържанието. Другарят Пламен Димитров казва, че ще предприемат действия, а не, че ще стачкуват.

7

текезесар

преди 4 години

много се надъхвате пред монитора и на маса с чашка ракийка , стачки щели да правят :)

6

Анонимен

преди 4 години

Изслушах много изказвания от икономисти,от работодатели и от разни политици-институций,както и от бивши и настоящи министри.Всички казват,че работника не произвежда продукт по време на болничните и не трябва да получава.Даже някои от тях отиват и по-далеч,като обвиняват работещите в измами(как мамят не е ясно,но всички твърдят че те мамят здравната система)Но забравят че при капитализма никои друг не създава принадената стойност на продукта,освен тези които го създават.Капитализъм бе"другари"

5

13

преди 4 години

Мутрата Думусчиев иска намаляне на заплатите. Когато мутрите искат нещо в Територията, ролята на правителството е да го гласува. В противен случай мутрите купуват изборите на някой друг и му дават самолет да си ходи на екскурзийки всеки ден.

4

ЦК на ГЕРП

преди 4 години

ГЕРБ е най-справедливата партия управлявала някога България !!! Слава на ГЕРБ! Слава на другаря Баце !!!

3

Анонимен

преди 4 години

Коя власт, тази дето не може да спре незаконната сеч, да очисти въздуха и да спре войната на пътищата това не е власт, а някаква некадърна ***. Докато не сменим народа с румънски или гръцки или чилийски или хонгконгски нещата няма да потръгнат.

2

Анонимен

преди 4 години

Даже трябва да плащаме глоби на герб group, ако някоя офтса си позволи лукса да пресъхне!!!

1

Анонимен

преди 4 години

Фалшивите болнични ги издават лекарите за да изтомват парите на здравната каса и така да ощетят истинските болни после и работодателите искат да ощетят истинските болни Проблемът е личния лекар който пише фалшивия болничен Как 1300 ГОДИНИ НЯМАХМЕ НУЖДА ОТ ЛИЧНИ ЛЕКАРИ и нямаше фалшиви болнични. Щом шикалкавят закривай и всеки да се оправя. Чужденците как се лекуват без лични лекари като дойдат бе я у лево бе.