68

Анонимен

преди 4 години

На този толуп му пречеха протестиращите на орлов мост.Да се маха *** безроден

67

Този е бита карта

преди 4 години

На този толуп му пречеха протестиращите на орлов мост. Да се маха *** безроден.. бита карта е.. скоор ще тъне в забвение

66

боли ме швепса

преди 4 години

Този русенски македонец откри ..Америка.Наслушахме се на заучени фрази и кухи думи.Една торба с

65

Анонимен

преди 4 години

българинаоцелява по милостта на другите народи. единен беше само през 97-макогато долара удари 3 бона

64

6

преди 4 години

Не можем да бъдем единни с твоите милиони !

63

човек

преди 4 години

*** каракачански! Защо трябва да говорим за оцеляване бе, шкeмбe бирено???Не можем ли да говорим за по-добър живот? За хубавите неща от живота? За спорна, успешна и удовлетворителна работа, добри резултати, и достатъчно свободно време за семейството, културен живот, почивка и прочие?За оцеляване взел да ми говори, да не сме в средата на нова световна война?

62

Тодар Правешки

преди 4 години

Алоу, петолъчниците. Вади ли ви очите паметника, а?Бас хващам, че ако на откриването му реч беше произнесъл През-ден-та, а не военния министър, щяхте да се подмокрите от кеф!Обаче ядец! Льотчика като правоверен комунист на откриването на паметници на царски генерали не присъства!Айде, пийте по един боярищник и ходете да ближете рани!

61

Българин

преди 4 години

Поздравления за красивия паметник!Крайно време беше след 45 години комузъм, който покри България със паметници на шумкари и съветски окупатори да се появят и паметници на българските генерали и войници, воювали за обединението на Отечеството!Това е едва вторият военен паметник (след паметника на генерал Колев), вдигнат след преврата на 10 /11 /1989.Дай боже повече такива хубави новини!

60

Анонимен

преди 4 години

Тоя за оцеляване говори! Ние искаме да живеем! И няма как да се съединяваме с българоубийци! Народът ни се топи, а тези решили и децата да плащат за преглед при докторите! Решили и парите ни за болнични да орежат. Щото фалконът се повредил и нов трябвало да купят! Диви фашаги - посягат на най-слабите и беззащитните. Утре децата ни на фронта ще пратят, тумбаците им да защитава! Ай сиктер!

59

Samo minavam

преди 4 години

С комунисти и доносници,дослук не правя.

58

Мунчо

преди 4 години

Българският народ ще оцелее, ако мноооого бързо махне лицето Каракачанов!

57

Анонимен

преди 4 години

Да бяха върнали Альошата, по-добре стоеше.

56

А сега?

преди 4 години

С кого да се едини - тиквата, с тумбака, крадливото, с ***...?

55

Анонимен

преди 4 години

България няма да съществува до 20 г .

54

Анонимен

преди 4 години

марш в казармата.

53

Анонимен

преди 4 години

Много кофти чувство ми създава поставянето на паметници на войници и военни. Девета пехота си има паметник в началото на градската градина. Трябват паметници на възрожденци,будители,Левски и други такива,хора с идеи и дух,а не едни хорица тръгнали на война по чужда заповед,да стават убийци с идеална цел.

52

Анонимен

преди 4 години

Този тлъстак да не би да се мисли за обединител? ха-ха-ха.

51

До 56

преди 4 години

Онзи лъв на герба не е истински лъв бе. То е герба, онези двата са само те. Държат го заедно, за да покажат нещо. Какво е то?Съединението...?

50

ПроСоТо

преди 4 години

м/у другото,ще отбележа нещо,което ще изпратя и до Президента:..-Много от вас не разбират,но СИМВОЛИТЕ са нещо...нещо ВЛИЕЯЩО на битието ни.И не само на нашето-те/символите/ са "БАЙРАЦИТЕ" на ВСЯКА .."влиятелност"..-Ето нап ример с герба ни:..-Какво представлява той?..-ДВА ЛЪВА,ИЗПРАВЕНИ НА НОКТИ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ!!!!!!СИМВОЛ на безкрайното ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ на нацията ни!!!!!!..А,и друго,много важно:..-Хитрото малко "лъвче",което е..."БАЛАНСЬОР" в двубоя!!

49

ПроСоТо

преди 4 години

Каракочанов да си "бутне въжето"!..ТОВА би бил ЕДИНСТВЕНИЯ му принос към нацията!!!!