20

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСТИГА С ТЕЯ ПОМОЩИ БЕ , НА НАС КОЙ НИ ПОМОГНА? КОЙ ПРАТИ ЗА ДЕЦАТА , ЗА ПОТОПИТЕ НАШИ ???? АЙДЕ ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ПО - ВЕЛИКИ И ОТ ГОСПОД! ТО БИВА МАЛОУМЩИНА АМА ТВА Е ПРОСТО НАГЛОСТ !

19

Анонимен

преди 4 години

Чак пък културно наследство !? Всичко там е откраднато от десетките войни и кръстоностни походи на Западна Европа в Северна Африка, Близкия изток и дори Балканите !

18

АнонимеН

преди 4 години

ВЕНЕЦИЯ Е ГРАД ПОСТРОЕН ПОД МОРСКОТО РАВНИЩЕ И С ТОВА ИСКАЛИ ДА ПОКАЖАТ, ЧЕ ЧОВЕКА БИЛ ПОВЕЧЕ ОТ ПРИРОДАТА!А ЗА ТИТАНИК ПРЕДИ ДА ТРЪГНЕ ВСИЧКИ ВЕСТНИЦИ НА ПЪРВА СТРАНИЦА ПИСАЛИ: И БОГ НЕ МОЖЕ ДА ПОТОПИ ТОЗИ КОРАБ!ХОРАТА ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ПРИРОДАТА(БОГА) А НЕ ОБРАТНОТО!ТИТАНИК ПОТЪВА ЗАРАДИ ВИСОКОМЕРИЕТО НА КАПИТАНА КОЙТО ПРЕНЕБРЕГНАЛ ВСИЧКИ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ!ВЕНЕЦИЯ ПОТЪВА ЗАРАДИ ВИСОКОМЕРИЕТО ДА СИ ПОСТРОИШ КЪЩА ВЪРХУ МОРСКАТА ВОДА ПОД МОРСКОТО РАВНИЩЕ!

17

Анонимен

преди 4 години

Да претърсят водата за руска намеса.

16

Посейдон

преди 4 години

Да потъват, не ни интересуват, да не са си правили трад там.

15

АнонимеН

преди 4 години

ПО ПОСЛЕДНИ ДАННИ С ДВА МЕТРА ЩЕ СЕ ПОВИШИ МОРСКОТО РАВНИЩЕ ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ 80 ГОДИНИ!ВЕНЕЦИЯ Е ПОД МОРСКОТО РАВНИЩЕ ТЯ ПЪРВА ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИ!!!ДОРИ ХОЛАНДИЯ ЩЕ СЕ СПАСИ ВЕРОЯТНО ЩОТО Е 3-4 МЕТРА НАД МОРСКОТО РАВНИЩЕ!НО ВЕНЕЦИЯ ЩЕ СИ ЗАТЪВА И ЗАТЪВА !!ИЗОБЩО НЕ МИ СЕ МИСЛИ АКО СЕГА ЗАТЪВА ВЪВ ВОДА КАКВО ЩЕ Е СЛЕД 50 ГОДИНИ ТАМ!

14

АнонимеН

преди 4 години

До божието наказаниеТИ СИ БОЖИЕ НАКАЗАНИЕ ГЕРБЕРУНГЕЛЕ!!!! ПЕРНИК Е НАКАЗАН ЩОТО СИ ИЗБРА КМЕТ ОТ ГЕРБ!

13

Анонимен

преди 4 години

Какво става с тази Европа? То заради изродщината и тъ.потиите на европейците, европейски държави и градове, както и величествени Християнски Църкви са в опасност от бедствия!А какво ли не се случва и у нас, в България? Какво става с нашия народ и защо се случват и у нас такива бедствия? И ние, българите и европейците сме сбъркали и сгрешили. Не може повече така, Бог ни наказва справедливо. А и природата не може да търпи това, което ние, белите народи правим ( даже и против самите нас).

12

божието наказание

преди 4 години

.....а Перник е на воден режим! Господ си знае къде да има и къде да няма

11

Jaws

преди 4 години

На площада са забелязани перки на акули, също като в софето.

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен80те процента, ако ги питаш лично биха потопили този прекрасен градНе е съвсем така. Тези, които го искат са малко и те нито са от 80 -те %, нито от 20 -те %

9

Анонимен

преди 4 години

Продължение от мнение номер 3 и 6: Някои издания казват, че всечестното тяло на света царица Елена се пази в самата катедрала свети апостол и евангелист Марк ( Сан Марко, Венеция) , а други казват,че всечестното й тяло е положено също във Венеция, но в католически храм. Преди две години ( май 2017 г. в Атина, Гърция) гърците със сълзи на очите и голяма радост са посрещнали в Гърция всечестното нетленно тяло на тази велика жена - света царица Елена, почитана и като Византийска императрица.

8

дам

преди 4 години

До пепиима такъв град, нарича се Наполи, където 4 милиона са застрашени всеки момент от изтребление

7

Анонимен

преди 4 години

80те процента, ако ги питаш лично биха потопили този прекрасен град

6

Анонимен

преди 4 години

Продължение от мнение номер 3:Църквата Свети апостол и Евангелист Марк е много хубава. Тя е православна църква, вътре в нея има Византийски мозайки. Уви, тя е превърната в католически храм, католиците имат подобно отношение към този Храм, каквото е отношението на турците към Величествената Църква Света София в Константинопол, само без минарета, разбира се. В една от църквите във Венеция се почита и пази всечестното тяло на света Равноапостолна царица Елена, майка на свети цар Константин Велики

5

ined

преди 4 години

Не давам и 5 стотинки за Венеция

4

пепи

преди 4 години

Следващия път направете град на вулкан.Да се чудите ква е тая лава у хола.

3

Анонимен

преди 4 години

Дано и да успеят да съхранят този град! Венеция е известна в миналото и като Венецианска република. На знамето на Венеция ( и Венецианска Република в миналото ) е изобразен КРИЛАТ лъв, който държи на лапата си Свето Евангелие на свети апостол и Евангелист Марк ( който се почита и като покровител на Венеция, Венецианската църква, Италия и също на град Александрия - Египет).

2

Анонимен

преди 4 години

За застраховки не са ли чули?

1

Анонимен

преди 4 години

Же сюи Венеция. Къде да изпратим помощите?